XP problem

poruka: 8
|
čitano: 1.401
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
XP problem
pitanje

Ovak, imam komp (e3850, gigabyte P45-ds3, 2gb ram, hd 500gb, sapphire 3870 ddr4) s winXP sp2 32 bit i kad nešto kopiram odnekud na određenu destinaciju (desktop, neki folder) onda mi u tom folderu/desktopu ne reagiraju ostale ikonice(ne mogu ih pokrenut). Start button i Quick launch uredno rade. Dal su driveri od grafičke problem ili nešto drugo, meni nedokučivo??? Tnx!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XP problem

me znam u čemu bi mogao biti problem. probaj skenirat komp s nekim antivirusom i antispywareom.

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein Danas je teško biti glup, konkurencija je prevelika.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XP problem

Da li ti se ovaj problem pojavio kasnije ili je tu od početka (odkad si instalirao xp)? Meni se često znalo dogoditi da pri reinstalaciji OS-a nešto ne radi kako bi trebalo (čak sam imao jedan problem sličan tvome - ja nisam mogao uopće vratiti u folder iz kojeg kopiram)

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XP problem
autorov komentar

To mi se desi nakon updatea drivera grafičke(3870) najnovijima. Any idea why?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: XP problem
rambokobra kaže...

...kad nešto kopiram odnekud na određenu destinaciju (desktop, neki folder) onda mi u tom folderu/desktopu ne reagiraju ostale ikonice(ne mogu ih pokrenut). Start button i Quick launch uredno rade.

Mozes malo poblize objasniti.

Kada ides nesto kopirati drag and drop metodom u neki explorer prozor, nakon kopiranja taj prozor se zamrzne i prestane reagirati na klikeve misem? Ilii dalje  mozes klikat po datotekama i kopirati ih iz tog prozora negdje drugdje ali kad ih zelis pokrenuti nista se ne desava? ili nesto trece?

Javi da li imas kvacicu na opciji koju sam pozutio dolje liniju ispod?
Otvori my computer - Tools -- Folder Options - View -- Launch folder windows in seperate process

Kojom metodom to trenutno rijesavas ?

Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Nemam kvačicu na toj opciji, a rješavam tako da sam napravio backup starijih drivera.

16 godina
neaktivan

a nista, cekaj kad izdaju novu verziju drivera :)

Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
16 godina
neaktivan
XP problem
autorov komentar

Probat ću još jednom stavit te nove drivere, al ću prvo manualno maknut ove starije i ostalo što se tiče grafe, pa ih instalirat na čisto.Bumo vidli! 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice