Ovak, imam komp (e3850, gigabyte P45-ds3, 2gb ram, hd 500gb, sapphire 3870 ddr4) s winXP sp2 32 bit i kad nešto kopiram odnekud na određenu destinaciju (desktop, neki folder) onda mi u tom folderu/desktopu ne reagiraju ostale ikonice(ne mogu ih pokrenut). Start button i Quick launch uredno rade. Dal su driveri od grafičke problem ili nešto drugo, meni nedokučivo??? Tnx!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
me znam u čemu bi mogao biti problem. probaj skenirat komp s nekim antivirusom i antispywareom.
Da li ti se ovaj problem pojavio kasnije ili je tu od početka (odkad si instalirao xp)? Meni se često znalo dogoditi da pri reinstalaciji OS-a nešto ne radi kako bi trebalo (čak sam imao jedan problem sličan tvome - ja nisam mogao uopće vratiti u folder iz kojeg kopiram)
To mi se desi nakon updatea drivera grafičke(3870) najnovijima. Any idea why?
...kad nešto kopiram odnekud na određenu destinaciju (desktop, neki folder) onda mi u tom folderu/desktopu ne reagiraju ostale ikonice(ne mogu ih pokrenut). Start button i Quick launch uredno rade.
Nemam kvačicu na toj opciji, a rješavam tako da sam napravio backup starijih drivera.
a nista, cekaj kad izdaju novu verziju drivera :)
Probat ću još jednom stavit te nove drivere, al ću prvo manualno maknut ove starije i ostalo što se tiče grafe, pa ih instalirat na čisto.Bumo vidli!