Windows problem!

poruka: 8
|
čitano: 1.079
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Windows problem!

Nećete vjerovat šta sam napravio... Skidao sam neke teme za windows xp kad najednom oglasi se avira antivirus da je našla grešku u jednoj od tema... I ja lijepo pristojno stisnem ignore... I onda odjednom avira poludi i počne iskakat sa greškama i svakakvim sranjima i ja stalno stišćem delete uopće ne znajući da brišem stavke sa c diska... I sad mogu uć u windowse samo u safe modu... Jel postoji kakvo rješenje za taj problem???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows problem!

Instaliraj ponovo windowse

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows problem!
HD4870 kaže...

Instaliraj ponovo windowse

Da, to ću i napravit...
17 godina
neaktivan

Pokreni repair sa instalacijskog CD-a, pa vidi rezultat. Ako će biti ok, očisti računalo od mogućih ostataka virusa ( i ovaj put pamet u glavu ).

Ako neće biti dobro, ponovo instaliraj win, napravi prije toga backup podataka, ako ti je što važno. I ne zaboravi backup provjeriti od virusa.

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
Windows problem!

Probaj nafrisko instalirati tj napravi repair pomocu instalacijskog cd i jesi li pokusao preko system restore point-a ak nista kak su rekli backup i sve nanovo

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako pokrenuti repair ako ne mogu u windowse?

One ring to rule them all, One ring to find them, One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
neaktivan

Repair pokrećeš sa instalacijskog CD-a, procedura ista kao i da instaliraš windowse, ali odabereš repair postojećih windowsa na kompu.

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
Windows problem!

Ma kakav repair... U safe modu prekopiraj na drugu particiju (ako ju imaš) , ili na externi disk, drugi disk, sve podatke koje trebaš, i čisti format (ali format ne quick format od windowsa) i sve ispočetka.

I drugi puta pamet u glavu.

p.s. Skini si radje Nod32

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice