Nećete vjerovat šta sam napravio... Skidao sam neke teme za windows xp kad najednom oglasi se avira antivirus da je našla grešku u jednoj od tema... I ja lijepo pristojno stisnem ignore... I onda odjednom avira poludi i počne iskakat sa greškama i svakakvim sranjima i ja stalno stišćem delete uopće ne znajući da brišem stavke sa c diska... I sad mogu uć u windowse samo u safe modu... Jel postoji kakvo rješenje za taj problem???
Windows problem!
- poruka: 8
- |
- čitano: 1.079
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Instaliraj ponovo windowse
Instaliraj ponovo windowse
Pokreni repair sa instalacijskog CD-a, pa vidi rezultat. Ako će biti ok, očisti računalo od mogućih ostataka virusa ( i ovaj put pamet u glavu ).
Ako neće biti dobro, ponovo instaliraj win, napravi prije toga backup podataka, ako ti je što važno. I ne zaboravi backup provjeriti od virusa.
Probaj nafrisko instalirati tj napravi repair pomocu instalacijskog cd i jesi li pokusao preko system restore point-a ak nista kak su rekli backup i sve nanovo
Kako pokrenuti repair ako ne mogu u windowse?
Repair pokrećeš sa instalacijskog CD-a, procedura ista kao i da instaliraš windowse, ali odabereš repair postojećih windowsa na kompu.
Ma kakav repair... U safe modu prekopiraj na drugu particiju (ako ju imaš) , ili na externi disk, drugi disk, sve podatke koje trebaš, i čisti format (ali format ne quick format od windowsa) i sve ispočetka.
I drugi puta pamet u glavu.
p.s. Skini si radje Nod32