Winamp titlovi

poruka: 7
|
čitano: 3.089
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Winamp titlovi

dakle, znam da su titlovi u winampu mogući ako imaju identičan naziv kao i datoteka filma,, ali me zanima kako ih je moguće imati na filmu ako NISU istog imena.

imam problem s ovim jer sam nedavno dobio dvd s filmovima, a nijedan nema titlove s pravim imenom. a pošto su na dvd-u, ne mogu ih preimenovati...

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Winamp titlovi
betmen kaže...

dakle, znam da su titlovi u winampu mogući ako imaju identičan naziv kao i datoteka filma,, ali me zanima kako ih je moguće imati na filmu ako NISU istog imena.

imam problem s ovim jer sam nedavno dobio dvd s filmovima, a nijedan nema titlove s pravim imenom. a pošto su na dvd-u, ne mogu ih preimenovati...

Nemoj gledat filmove putem Winampa.

Koristi nešto tipa GomPlayer ili Media Player Home Cinema. A može i VLC Player proči, i Zom player pa i BS Player.

Ivan Marijanović, univ.bacc.ing.comp.
16 godina
neaktivan
Winamp titlovi

uzeo sam GOM. GOM je OK

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
betmen kaže...

uzeo sam GOM. GOM je OK

Ja sam koristio GOM do prije neki dan, ali mi je stvarao probleme s titlovima (nije ih u redu prikazivao) i s kodekima. Zatim sam prešao na KMPlayer i sad nemam niti jedan problem i sve otvara bez ikakvih problema tako ti preporučam da njega provaš.

Razer_Copperhead
16 godina
neaktivan
Winamp titlovi

Dobar je i BSplayer

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
betmen kaže...

uzeo sam GOM. GOM je OK

Ja sam koristio GOM do prije neki dan, ali mi je stvarao probleme s titlovima (nije ih u redu prikazivao) i s kodekima. Zatim sam prešao na KMPlayer i sad nemam niti jedan problem i sve otvara bez ikakvih problema tako ti preporučam da njega provaš.

nije kriv gom player ako ga ti ne znaš koristit. koristim ga već jaaaako dugo i nikad problema.

17 godina
neaktivan
r420r kaže...
Razer_Copperhead kaže...
betmen kaže...

uzeo sam GOM. GOM je OK

nije kriv gom player ako ga ti ne znaš koristit. koristim ga već jaaaako dugo i nikad problema.

Skinem mu kodek koji je sam našao i opet neće da pokrene film ili pjesmu. Provao s različitim kodekima (K-Lite Codec Pack, ffdshow) i bez rezultata. Dok KMPlayer samo instaliram i bez problema otvaram što želim.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2009 18:05 (Razer_Copperhead).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice