TeamSpeak 3 Server-Port Forward

poruka: 7
|
čitano: 5.062
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Želim napraviti TeamSpeak 3 server za moj klan znači do 32 slota max. i sada gledam upute na youtube-u i sve napravim i port forwardiram i ljudi mi se nemogu spojiti na server.Imam THOMSON SpeedTouch ST780WL i pretpostavljam da je do port forwarda.Ajde ako netko ima iskustva nek mi pomogne hitno nam ovo treba.Ja sve napravim i ja budem na serveru njima dam external ip 89.172.*.*:9987 i nemogu uc.Molim vas pomažite.Hvala unaprijed :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ajde molim vas pomazite :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: TeamSpeak 3 Server-Port Forward
ray_OGF kaže...

ajde molim vas pomazite :S

a izgleda da si negdje pogrješio,lako moguće da je to port forwardanje jer je to dosta komplicirano jesi siguran da si dobro sve postupio što je potrebno za to?

znam jos to prije sam i ja pokusavo pa niti meni nije uspjelo neznam pokusaj pogledati jesi li negdje pogrješio,a kolko sam gledo svi su dosada kupovali TS servere

Ako sam ikako pomogao stisni hvala.
16 godina
neaktivan

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/ST780/TeamSpeak_3_Server.htm

Thomson ima valjda najgori interface za portforward s kojim sam se do sada susreo...

Inace, ne daj se demotivirati, nije port forwarding tezak kao sto je prethodni forumas rekao. Samo nemas prakse s time...

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 21:31 (rustweaver).
15 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/ST780/TeamSpeak_3_Server.htm

Thomson ima valjda najgori interface za portforward s kojim sam se do sada susreo...

Inace, ne daj se demotivirati, nije port forwarding tezak kao sto je prethodni forumas rekao. Samo nemas prakse s time...

ah eto nekom nešt ide nekom ne :D

Ako sam ikako pomogao stisni hvala.
15 godina
odjavljen

Imao sam isti router ali sam pravio server za TS2 ali trebalo bi biti isto, stvar je bila u tome da na firmwareu od t-coma nije valjao niti jedan forward, pisalo je da je otvoren ali zapravo nije. Onda sam skinuo neki originalni firmware i sve je radilo, probao sam cak i cod2 server.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dtrixxx kaže...

Imao sam isti router ali sam pravio server za TS2 ali trebalo bi biti isto, stvar je bila u tome da na firmwareu od t-coma nije valjao niti jedan forward, pisalo je da je otvoren ali zapravo nije. Onda sam skinuo neki originalni firmware i sve je radilo, probao sam cak i cod2 server.

a znas li mozda kako da to napravim?mislim upute i to ajde molim te pomozi mi odgovori na PP

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice