Svugdje Large Icon,Kako?

poruka: 16
|
čitano: 2.276
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Svugdje Large Icon,Kako?

Zanima me kako da stavim da mi svugdje u svakoj mapi kojoj pristupam da mi bude large icon evo primjera Odem na glazbu i imam large icon i ocu uc i folder "AOTP" i tam imam male ikone a ne velike.

Kak namjestit velike ikone svugdje?

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 11:15 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Svugdje Large Icon,Kako?

Uđi u mapu i drži ctrl dok okrećeš kotačić miša!

Pogledaj što se desi!Cool

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Svugdje Large Icon,Kako?

Za XP ide ovako, vjerujem da je i kod tebe slicno: Tools, Folder Options, View, Apply to all folders.

Naravno podesis jednu mapu pa onda aktiviras ovu opciju.

16 godina
Bellatrix kaže...

Uđi u mapu i drži ctrl dok okrećeš kotačić miša!

Pogledaj što se desi!Cool

Gle znam ja za to al kad napravim u jednoj mapi to onda nejde na sve mape..i btw kotacic mi je crko Smijeh onda rade ctrl i + ili - Smijeh

16 godina
Kristyans kaže...

Za XP ide ovako, vjerujem da je i kod tebe slicno: Tools, Folder Options, View, Apply to all folders.

Naravno podesis jednu mapu pa onda aktiviras ovu opciju.

Svaku opciju probao i ne pali Mršti se

16 godina
neaktivan
Svugdje Large Icon,Kako?

Desni klik kada uđeš u mapu i pod View promijeniš na Thumbnails,tako je na XP-uSmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
Tomislav95 kaže...

Desni klik kada uđeš u mapu i pod View promijeniš na Thumbnails,tako je na XP-uSmijeh

Nepali,kliknem view i onda kada napravim sta ocu onda odem u drugi folder i opet ista stvar Plač

16 godina
neaktivan
Svugdje Large Icon,Kako?

Klikni na disk na kojem to želiš primjeniti desnom tipkom, odaberi Properties, odi pod Customize, odaberi Pictures and videos, stavi kvačicu na Also apply this template to all subfolders i klikni OK. :)

Nadam se da će ti ovo riješiti problem.

Odaberi disk Odaberi disk
Odaberi pictures and videos Odaberi pictures and videos
Stavi kvačicu Stavi kvačicu
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 11:54 (max1919).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
max1919 kaže...

Klikni na disk na kojem to želiš primjeniti desnom tipkom, odaberi Properties, odi pod Customize, odaberi Pictures and videos, stavi kvačicu na Also apply this template to all subfolders i klikni OK. :)

Nadam se da će ti ovo riješiti problem.

Neradi,sad mi je sve na E disku sa malim ikonama..Imam win 7 i ja nemam Pictues and video nego odvojeno sve.. Win 7 7600 RTM..

16 godina
neaktivan
Svugdje Large Icon,Kako?
A jel imaš music icons? radi istu stvar, ako ne probaj ući u disk oznaĉiti sve foldere i napraviti ovo što sam napisao u prošlom postu.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Svugdje Large Icon,Kako?

čudno,ako je sve namješteno kako su drugi rekli,možda da se namjesti sve posebno u pripadajućem tools-u..

http://malektips.com/windows-7-explorer-thumbnail-icon.html

imaš više ovakvih tutorijala,samo upišeš u google:"large icon for folder in windows 7"
možda nešto nađeš..

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 18:42 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Svugdje Large Icon,Kako?

Na XP-u funkcija Apply To All Folders radi za apsolutno sve foldere, ali na Visti i Win 7 se ta funkcija odnosi samo na iste tipove foldera. Znači ako čovjek hoće da mu u svim folderima budu velike ikone mora ih prvo namjestit na željenu veličinu, zatim kliknuti na Apply To All Folders (pod Tools/Folder Options), ali to mora napraviti za svaki tip foldera posebno, znači posebno za folder sa glazbom, posebno sa slikama i posebno sa filmovima. BTW, Army Of The Pharaohs, jeb** izbor glazbe!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
seneka kaže...

čudno,ako je sve namješteno kako su drugi rekli,možda da se namjesti sve posebno u pripadajućem tools-u..

http://malektips.com/windows-7-explorer-thumbnail-icon.html

imaš više ovakvih tutorijala,samo upišeš u google:"large icon for folder in windows 7"
možda nešto nađeš..

Rijeseno,hvala Namigiva

Pamtit cu ti ovoNamigiva

Chronic kaže...

Na XP-u funkcija Apply To All Folders radi za apsolutno sve foldere, ali na Visti i Win 7 se ta funkcija odnosi samo na iste tipove foldera. Znači ako čovjek hoće da mu u svim folderima budu velike ikone mora ih prvo namjestit na željenu veličinu, zatim kliknuti na Apply To All Folders (pod Tools/Folder Options), ali to mora napraviti za svaki tip foldera posebno, znači posebno za folder sa glazbom, posebno sa slikama i posebno sa filmovima. BTW, Army Of The Pharaohs, jeb** izbor glazbe!

Kak mislis je*en izbor? dobro il lose?Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 20:36 (Fake_Alert).
17 godina
neaktivan
Svugdje Large Icon,Kako?

Dobro stari moj, dobro!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Svugdje Large Icon,Kako?

Eh sad se ukazuje problem kod large icona,kada to stavim i sve 5 onda novu sliku koju slikam ili nesto i sejvam na desktop onda mi je nema nikako sve dok ne odem i stavim reset folders pa mi vise nije large icon neg normala al se onda slika vidiPlač A bas mi se large icon svidaju i kad ono problem kod njih radi par stvarcicaPlač Microsoft,fix that!Nevinašce

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice