- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uđi u mapu i drži ctrl dok okrećeš kotačić miša!
Pogledaj što se desi!
Za XP ide ovako, vjerujem da je i kod tebe slicno: Tools, Folder Options, View, Apply to all folders.
Naravno podesis jednu mapu pa onda aktiviras ovu opciju.
Uđi u mapu i drži ctrl dok okrećeš kotačić miša!
Pogledaj što se desi!
Gle znam ja za to al kad napravim u jednoj mapi to onda nejde na sve mape..i btw kotacic mi je crko
onda rade ctrl i + ili - 
Za XP ide ovako, vjerujem da je i kod tebe slicno: Tools, Folder Options, View, Apply to all folders.
Naravno podesis jednu mapu pa onda aktiviras ovu opciju.
Svaku opciju probao i ne pali 
Desni klik kada uđeš u mapu i pod View promijeniš na Thumbnails,tako je na XP-u
Desni klik kada uđeš u mapu i pod View promijeniš na Thumbnails,tako je na XP-u
Nepali,kliknem view i onda kada napravim sta ocu onda odem u drugi folder i opet ista stvar 
Klikni na disk na kojem to želiš primjeniti desnom tipkom, odaberi Properties, odi pod Customize, odaberi Pictures and videos, stavi kvačicu na Also apply this template to all subfolders i klikni OK. :)
Nadam se da će ti ovo riješiti problem.
Klikni na disk na kojem to želiš primjeniti desnom tipkom, odaberi Properties, odi pod Customize, odaberi Pictures and videos, stavi kvačicu na Also apply this template to all subfolders i klikni OK. :)
Nadam se da će ti ovo riješiti problem.
Neradi,sad mi je sve na E disku sa malim ikonama..Imam win 7 i ja nemam Pictues and video nego odvojeno sve.. Win 7 7600 RTM..
čudno,ako je sve namješteno kako su drugi rekli,možda da se namjesti sve posebno u pripadajućem tools-u..
http://malektips.com/windows-7-explorer-thumbnail-icon.html
imaš više ovakvih tutorijala,samo upišeš u google:"large icon for folder in windows 7"
možda nešto nađeš..
Na XP-u funkcija Apply To All Folders radi za apsolutno sve foldere, ali na Visti i Win 7 se ta funkcija odnosi samo na iste tipove foldera. Znači ako čovjek hoće da mu u svim folderima budu velike ikone mora ih prvo namjestit na željenu veličinu, zatim kliknuti na Apply To All Folders (pod Tools/Folder Options), ali to mora napraviti za svaki tip foldera posebno, znači posebno za folder sa glazbom, posebno sa slikama i posebno sa filmovima. BTW, Army Of The Pharaohs, jeb** izbor glazbe!
čudno,ako je sve namješteno kako su drugi rekli,možda da se namjesti sve posebno u pripadajućem tools-u..
http://malektips.com/windows-7-explorer-thumbnail-icon.html
imaš više ovakvih tutorijala,samo upišeš u google:"large icon for folder in windows 7"
možda nešto nađeš..
Rijeseno,hvala 
Pamtit cu ti ovo
Na XP-u funkcija Apply To All Folders radi za apsolutno sve foldere, ali na Visti i Win 7 se ta funkcija odnosi samo na iste tipove foldera. Znači ako čovjek hoće da mu u svim folderima budu velike ikone mora ih prvo namjestit na željenu veličinu, zatim kliknuti na Apply To All Folders (pod Tools/Folder Options), ali to mora napraviti za svaki tip foldera posebno, znači posebno za folder sa glazbom, posebno sa slikama i posebno sa filmovima. BTW, Army Of The Pharaohs, jeb** izbor glazbe!
Kak mislis je*en izbor? dobro il lose?
Dobro stari moj, dobro!
Eh sad se ukazuje problem kod large icona,kada to stavim i sve 5 onda novu sliku koju slikam ili nesto i sejvam na desktop onda mi je nema nikako sve dok ne odem i stavim reset folders pa mi vise nije large icon neg normala al se onda slika vidi
A bas mi se large icon svidaju i kad ono problem kod njih radi par stvarcica
Microsoft,fix that!