Sustav se ne podize, izbacuje error

poruka: 5
|
čitano: 1.023
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Sustav se ne podize, izbacuje gresku

Pozdrav, imam sljedeci problem. Premještao sam komponente iz jednog računala u drugo i kad upalim pc pri podziaznju sustava izbaci mi grešku. Premještao sam samo procesor, grafu i ubacio rama još. Pošto sam bio na osmici pokušao sam instalirat sedmicu ali nula bodova, opet baca grešku. Prilozit cu i slike pa ako netko zna o cemu se radi i kako da rjesim problem bio bi mu zahvalan. Hvala!

Greška kod 8mice Greška kod 8mice
greška kod instalacije 7mice greška kod instalacije 7mice
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Sustav se ne podize, izbacuje gresku

Daj malo bolje opiši što si radio. S istim komponentama, al u drugom kućištu, ti neće diže windowse?

Zdravi i veseli bili :)
16 godina
Space Invader kaže...

Pozdrav, imam sljedeci problem. Premještao sam komponente iz jednog računala u drugo i kad upalim pc pri podziaznju sustava izbaci mi grešku. Premještao sam samo procesor, grafu i ubacio rama još. Pošto sam bio na osmici pokušao sam instalirat sedmicu ali nula bodova, opet baca grešku. Prilozit cu i slike pa ako netko zna o cemu se radi i kako da rjesim problem bio bi mu zahvalan. Hvala!

inače je poželjno kad se promijeni CPU da se stave friški winsi,GPU i RAM nisu problem.

www.eslpro.com/bušinjubove
14 godina
neaktivan
Sad sam vratio sve u staro kuciste u kojem je i bilo i radi sve. Ponovno sam prebacio i opet isti problem, baca gresku. Ne znam jel problem u tome sto sam am2 procesor stavio na am2+ podnozje. Pokusao sam podic nove win al izbaci mi dole onu gresku tj blue screen
15 godina
Sustav se ne podize, izbacuje error

Space Invader

- Kad staviš komponente u to kućište u kojem imaš problema, izvadi bateriju s matične na par minuta,

vrati natrag i probaj upalit.

- Dobro pazi da matična negdje ne dodiruje kućište možda, da su svi kabeli dobro spojeni (da nisi nešto

zaboravio spojiti), da je "štit" matične pravilno montiran (da sjedi pravilno po utorima za periferiju).

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 10:40 (Valentin17).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice