Stranica zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 848
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Stranica

Forumaši bok!!!!!!! Usput kako ste nije me ugo bilo. Ovak: Možete li mi molim vas dati neku stanicu gdje mogu besplatno down*oadati instalaciju tema za windows xp.

EDIT: Možete li mi molim vas preporučit neku odličnu ratnu pucačinu(da nije strategija) za ovu konfu: amd sempron 2600+ (1.83 GHz)

grafa neznam marku ali ima 256 mb

512 mb rama

Bendovi: 1. sum 41 2. ACDC 3. sistem of down pjesme: 1. atwa 2. take me down to the paradise city 3. higway to hell
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Stranica

itko? Ajde ljudi molim vas!!!!

Bendovi: 1. sum 41 2. ACDC 3. sistem of down pjesme: 1. atwa 2. take me down to the paradise city 3. higway to hell
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Stranica

Što se tema tiče jednostavno upiši u Google "XP Themes" i trebao bi dobiti mnoštvo stranica sa besplatnim temama. Neke od poznatijih su Belchfire, Customizations.org, CrystalXP,... (stavi WOT na browser kako bi izbjegao one malicioznog sadržaja)

Što se igara tiče posjeti forum sa igrama i tamo postavi svoje pitanje, prije toga malo pregledaj okolo koje se igre preporučuju.

Pozz Namigiva

16 godina
neaktivan
RE: Stranica

vidim da ti PC i nije nešto jak, tako da ti ne preporučam instalaciju nekog pravog programa za teme, kao što je Windows Blinds, jer će ti previše resursa otimati. tebi trebaju ove starnadrdne WinXP teme. iz nekog razloga, nema ih baš puno. googlaj Royale Remixed i Zune Style.

igre: COD 1 i 2, te MoH: pacific assault.

15 godina
neaktivan
Re: Stranica
luxxxfromhell kaže...

Forumaši bok!!!!!!! Usput kako ste nije me ugo bilo. Ovak: Možete li mi molim vas dati neku stanicu gdje mogu besplatno down*oadati instalaciju tema za windows xp.

EDIT: Možete li mi molim vas preporučit neku odličnu ratnu pucačinu(da nije strategija) za ovu konfu: amd sempron 2600+ (1.83 GHz)

grafa neznam marku ali ima 256 mb

512 mb rama

Teme - http://www.themexp.org/

hmm...igra koja bi bila dobra Battlefidle 2 :DD ?

Ako sam ikako pomogao stisni hvala.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 14:50 (JozaxD).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice