No signal na monitoru i samo resetovanje pca

poruka: 2
|
čitano: 668
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
No signal na monitoru i samo resetovanje pca

Pozdrav,imam problem sa PCom (mislim da grafa pravi problem ali vise ni ja nisam siguran).Bio sam na pcu nekih 3 4h te sam ga ugasio,posle nekih pola sata opet pokusam upaliti pc i odjednom komp mi se sam od sebe pali gasi.To sam rijesio kada sam izvadio jednu ram plocicu.Posle toga nastaje no signal problem odjednom...Kada upalim pc odma se ugasi nakon sekundu i onda se sam upali posle sekundu takodjer.Ventilatori na grafickoj rade par sekundi te onda staju s radom ( amd r7 250 u pitanju).Da li je jos neko imao ovakav problem i kako ga je rijesio?Ili ako neko drugi ima neki prijedlog.Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: No signal na monitoru i samo resetovanje pca
S1mpleBeep kaže...

Pozdrav,imam problem sa PCom (mislim da grafa pravi problem ali vise ni ja nisam siguran).Bio sam na pcu nekih 3 4h te sam ga ugasio,posle nekih pola sata opet pokusam upaliti pc i odjednom komp mi se sam od sebe pali gasi.To sam rijesio kada sam izvadio jednu ram plocicu.Posle toga nastaje no signal problem odjednom...Kada upalim pc odma se ugasi nakon sekundu i onda se sam upali posle sekundu takodjer.Ventilatori na grafickoj rade par sekundi te onda staju s radom ( amd r7 250 u pitanju).Da li je jos neko imao ovakav problem i kako ga je rijesio?Ili ako neko drugi ima neki prijedlog.Hvala!

prvo napiši koja je konfiguracija

drugo testiraj radnu memoriju valjda imaš nekog evo link za memtest

treče koliko je staro računalo

četvrto provjeri kod nekog tu grafičku

peto malo mi smrdi i napajanje ali ne mora značit

šesto vizualni pregled matične ploče ima li napuhanih kondezatora

sedmo nismo vidovnjaci po ovome što si napisao

jevala vas interpunkcija
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: