Rusenje i na google chrome i mozillli.

poruka: 16
|
čitano: 3.815
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

bok molimo bi jako za pomoc jer nezelim ponovo windows instaliras. jer imam neke instalirane stvari koje bi ponovo morao nabavljat... ovako kad sam na fejsuigram poker ili bilo sta drugo .  dopisujem se samo npr na fejsu i onak ekran pobjeli i onaj kruzic umjesto misa se vrti i idem end task al ni to se neotvori nego idem log of onda se ponovo ulogiram i palim ponovo sve. to se dogadja u u google chrome i u mozilli.. do cega je too?  dali netko zna i moze i zeli pomoci .plizz win 7 32 bit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 2:34 (age of empires).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Rusenje i na google chrome i mozillli.

Uf...

Flash? Video driveri?

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
12 godina
neaktivan

moguce su te stvari . ako jos netko zna konkretniji odgovor. i ako bi mogao pomoc kako preko team wivera ili nekako molim vas-.-  hvala i tebi na odgovoru{#}

14 godina

Reci koje komponente imas?Jesi updateo sve drivere na najnovije?Flash?

iclock2much

0 0 hvala 0
15 godina

Da li se ovo događa samo kad koristiš navedene preglednike.

Kako bi eliminirao utjecaj OS-a i potvrdio da je sve u redu s hardverom, predlažem ti da probaš s Live CD-om od Linuxa (Ubuntu ili slično) koristeći Firefox ili Chromium odigrati iste stvari.

Naravno prethodno napravi što su kolege predložili, pa ti ovaj test možda neće ni trebati.

Stručnjak za odmaganje...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

meni se isto ruše i chrome i mozilla i ie.

jednostavno pokrenem bilo koji od ovih pretražnika, i pojavi se onaj prozor need to be close ili stopped working.

i to unatrag tjedan -dva.

neznam do ćega je.

ali kada probam primjer na mozilli ppar puta za redom onda je otvori,ali uredno prva dva tri puta mi javlja stopped working.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

jednostavno pokrenem bilo koji od ovih pretražnika, i pojavi se onaj prozor need to be close ili stopped working.

neznam do ćega je.

ali kada probam primjer na mozilli ppar puta za redom onda je otvori,ali uredno prva dva tri puta mi javlja stopped working.

Pa pogledaj koji update si napravio u međuvremenu ili što si instalirao na računalo. Vjerojatno je u nečemu od toga problem.

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

neznam do ćega je.

Pa pogledaj koji update si napravio u međuvremenu ili što si instalirao na računalo. Vjerojatno je u nečemu od toga problem.

upadate čega točno??

jer sam izbrisao sva tri programa i nanovo ih instalirao i opet se to javlja....

Battlelog CRO_ZeNGe
12 godina
neaktivan

ovako-nisam radio update od flash playera i nisam za graficku radio update. ma radi se o laptopu koji je dosta slab . ali za internet je ok. i prije je sve bilo ok-- 2 gb rama win  7 32 bit procesor neki smece ko i sve :P grafickaa isto amd ati je {#}

15 godina
neaktivan

A antivirus? Jesi li ga pokušao privremeno onemogućiti?

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
12 godina
neaktivan

nisam avast je i svaki dan radi update ma uzas

15 godina

jel vam se desava da se chrome jednostavno zamrzne na nekoliko sekundi(8sek) i tako svaki dan...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

da i mozzila i crome se ruse al sve je probano i flash plejer update i drugi antivirus .nezz vise sta radit al eto rusi se :D{#}

17 godina
odjavljen

Da meni se isto često ruši, gotovo uvijek zbog Flash Playera! Jel zna itko u čemu je problem?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

meni se ne rusi vec samo zamrzne ako se to tako moze reci i onda proradi ponovo :S

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

heh ko ce znat sta je mozda instalacija windowsa rijesi sve :D al necu to :P

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice