Pozdrav,
Nov sam na ovome forumu i dosao sam zbog jednog problema koji me vec neko vrijeme ubija u pojam..
Naizgled je nerjesiv..
Pa da pocnem..
Konfiguracija:
AMD Phenom x4 9550
2x 2gb ram + 2x 1gb ram sve kingmax
Radeon saphire HD4850 512 mb
Napajanje 500 w neznam tocno sad.
i maticna gigabyte GA-M52S-S3P
Vista ultimate 64 bitna
i imam 2 harddiska. jedan 500 drugi 300 gb.
Prije nekih mjesec dana na kompjuteru sam skinuo catalyst 9.9 i ostale stvari za podrsku dx 10.1
Sve je super radilo.. H.A.W.X na max, Crysis, itd.
Ali nesta se pobrkalo i automatic update od viste je skinuo neke drivere za moju graficku i sam ih instalirao... Tu pocinju problemi..
Sljedece paljenje kompa rezultiralo je bluescreenom i nakon par reseta i resetiranja biosa jedva usao u windowse sa opcijom Last Known Good Configuration..
Sada pak nije bila instalirana graficka.. Trebao sam ponovno je instalirati sa driverima od catalysta.
Nakon instalacije i resetiranja sve je bilo normalno.. Samo kada bi pokusao igrati PES 2010 demo, doslo bi do errora na grafickoj... Javljala se ona poruka od catalysta : driver stoped working but recovered itd. i ponekad totalnog zamrzavanja...
A kada bi pokusao resetirati opet bi me docekao blue screen pri dizanju windowsa.. Opet reset bios i Last Known Good Configuration..
Pa opet instalacija drivera....
Ali prije toga svega nekih 5-7 dana, pocelo se sve gasiti.. Npr Windows defender stoped working, firefox ima crash kada ga palim... i ostale cudne gluposti...
Samo da nadodam da sam negdje isto tada instalirao Daemon tools, neznam koja verzija al znam da je isto iskakalo nesta za sptd ili slicno za nemoze se pokrenuti..
Recite mi molim vas kako da rijesim problem.. pokusao sam sa svime sto mi palo na pamet a vjerujte mi imam jako puno iskustva..
Unaprijed zahvaljujem.
EDIT: kompjuter sa ovom konfiguracijom je na 3Dmark06 testu imao upola manje bodova od slicne ili iste takve.. neznam ima li to veze ali eto..