Problem sa zvukom/zviucna maticna?

poruka: 3
|
čitano: 750
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa zvukom/:

poz .. jucer sam updateovo drivere za zvuk i instalirao sam to. jutros palim pc tona nema nikako. Pustim pjesmu na wmp,ili winamipu ono se mice ali zvuka nigdje. Zna li neko do cega je plz hitno je :\

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Problem sa zvukom/:
lolz kaže...

poz .. jucer sam updateovo drivere za zvuk i instalirao sam to. jutros palim pc tona nema nikako. Pustim pjesmu na wmp,ili winamipu ono se mice ali zvuka nigdje. Zna li neko do cega je plz hitno je :\

istaliraj drajver s cd kojeg si dobija s pločon i uživaj u zvuku i nezaboravi da nije uvjek dobro uplodati drajvere a pogotovo od zvučne

I Jadantisi
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 22:19 (giga).
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa zvukom/:
giga kaže...
lolz kaže...

istaliraj drajver s cd kojeg si dobija s pločon i uživaj u zvuku i nezaboravi da nije uvjek dobro uplodati drajvere a pogotovo od zvučne

ma updateovo zbog toga sto si svaki put kad bi upalio pc izbacivalo Audio Device High Definition Audio Bus...  u medju vremenu sam namjestio gore sam u opcijama s*ebo default service. Evo sad sve radi .. 

Hvala na pomoci :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice