Koristio sam Windows 7 nekih par dana i jucer mi se zarazio nekakvim virusima i to baš Windows mapa. Sinoc sam formatirao disk i presao na XP, stavio AVG i instalirao Mozillu i sve što sam bio posjetio na internetu je ovaj forum. Upalim racunalo danas ujutro kad ono AVG poceo javljat da mi je u Windows mapi 9 virusa i racunalo mi se gasi samo od sebe svakih sat, dva. Je li sad to problem zbog ovih virusa (nemam blage kako su se uvalili) ili je problem sa hardverom?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probaj opet reinstalirat windows i onda aviru i nod instaliraj ili vec neki drugi antivirus i odmah skeniraj
Evo instalirao sam windowse, stavio VIPRE i Comodo koji su mi pokazali da mi je virus na USB-u i to sve html i php datoteke, flash....
Nema nikakve exe ili slicne datoteke, nego samo mape u kojima se nalazi web site (oko 5 mapa) i sad sve ispočetka moram radit LoL...
stavi aviru 9 i comodo. jer ako nisi vidio u bugovom testu, vipre i nije baš preporučljiv
Evo instalirao sam windowse, stavio VIPRE i Comodo koji su mi pokazali da mi je virus na USB-u i to sve html i php datoteke, flash....
Nema nikakve exe ili slicne datoteke, nego samo mape u kojima se nalazi web site (oko 5 mapa) i sad sve ispočetka moram radit LoL...

stavi aviru 9 i comodo. jer ako nisi vidio u bugovom testu, vipre i nije baš preporučljiv

OK ..onda jos samo moram potvikat AV i to bi trebalo bit to... ;))
Još jedan savjet. Isključi autorun. Tako ćeš stići skenirati USB stick prije nego se aktiviraju virusi. Nebi ti loše bilo i da autorun.inf datoteku staviš kao "read only".
Još jedan savjet. Isključi autorun. Tako ćeš stići skenirati USB stick prije nego se aktiviraju virusi. Nebi ti loše bilo i da autorun.inf datoteku staviš kao "read only".
There is a workaround for that. Turn off all autoruns as mentioned in the post. Insert the USB drive and do NOT open it from My Computer.
Instead, hit WINKEY+E to start explorer.exe. Then click on the USB drive from the left hand Tree. This will not run the virus mentioned in the autorun.inf, but directly displays the content of the drive.
If you have your windows settings turned to “Show hidden files”, you can see the hidden infected files and delete them along with the autorun.inf