Pozdrav, znači iz čiste znatiželje (pošto nemam cca. 1000€ da kupim Mac) instaliram OS X u VirtualBox, odmah nastane problem. Znači, skinuo sam Snow Leopard AMD by Hazard preko torrenta, na YouTubeu pratio postupke instalacije i naravno, ona je protekla glatko i brzo. Nakon što sam resetao VirtualBox i un-mountao .iso pojavio se, kako i treba biti, boot screen. Nakon što se liku s YouTubea odmah bootao, meni je izbacilo kernel panic. Sad, pitaj Gospu što je to, ali vidio sam da dosta ljudi ima problema s tim. Tako da, ako mi ikako možete pomoći, bit ću vrlo zahvalan. Unaprijed hvala.
Problem s VirtualBox (Snow Leopard AMD Hazard)
- poruka: 5
- |
- čitano: 985
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
P.S Verzija je 10.6.1
-nemaš adekvatan HW (ni za hackintosh, ni za VM).. sve odgovore možeš googlati, howto + osx, vbox ili hackintosh. Predpostavka da je najlakši naćin skinuti potreban image npr VDI.
.. ali, još važnije je da počneš razumijevati, jer ni googlanje ili ova tema nemaju inače smisla. npr skinuo si nešto AMD.. to je za install, ne za VM/VBox. Traži dalje ili ako želiš baš tu verziju (neda mi se provjeravati što je optimalno za tvoj PC), tad je trebaš instalirati na fizički PC (ne na VM).
-btw, to što nemaš 1000€ je nevažno, pogotovo ako to radiš iz znatiželje.. prevedeno, ne moraš objašnjavati razloge, ali moraš zadovoljiti requirementse, za HW+SW+razumijevanje.
Pozdrav, znači iz čiste znatiželje (pošto nemam cca. 1000€ da kupim Mac) instaliram OS X u VirtualBox, odmah nastane problem. Znači, skinuo sam Snow Leopard AMD by Hazard preko torrenta, na YouTubeu pratio postupke instalacije i naravno, ona je protekla glatko i brzo. Nakon što sam resetao VirtualBox i un-mountao .iso pojavio se, kako i treba biti, boot screen. Nakon što se liku s YouTubea odmah bootao, meni je izbacilo kernel panic. Sad, pitaj Gospu što je to, ali vidio sam da dosta ljudi ima problema s tim. Tako da, ako mi ikako možete pomoći, bit ću vrlo zahvalan. Unaprijed hvala.
U vrtualnu mašinu SE MORA INSTALIRATI VANILLA OS X (znači ,original) ,bez obzira koji procesor imal na fizičkoj mašini.
Nikakvi Hazardi ,iAtkosi i slične piydarije NE DOLAZE U OBZIR!
Pogledaj: KLIK
Ali ,tvoj hardver je preslab za vm. Za OS X ,trebaš imati barem 4 gb rama i dati vm-u barem 2 gb.
Uz to ,imaš single core Sempron - na tome (ni u vm-u) OS X ne može raditi.
Hvala puno na odgovorima.