Problem sa net framework

poruka: 3
|
čitano: 524
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Problem sa net framework
Pozdrav ekipa, uzeo sam nedavno novi PC i napokon sam našao vremena za poigrat se s njim. Instalirao sam Windowse, sve Drivere sa CD(koji su došli uz komponente) napravio par Windowa update-a(do SP1) i bacio gore Nba2k15. Tokom igre sam skuzio da mi se u nekim trenucima para zvuk (komentator i publika) malo sam njuskao okolo i izgleda da mi fali netframework ili ga ja barem nisam mogao naci u Add and remove programs(ako je uopce tu). Zatim sam pokusao downlodati 4.5.1 za moj Win 7Ultimate 64bita, ali mi stalno stane na Rolling back i ne mice se crta instalacije. Da li neko zna u cemu je rjec? Isto tako ako neko zna da li je uopce u tome problem oko zvuka? Strah me da mozda zvucna ne pati zbog eventualnog grijanja kompa, em da nebi trebala napisao sam jednj temu sa specifikacijama kompa ubiti maticna je malo manja od As Rocka , ali imam dobro napajanje i Cooler Master hladnjak na procesoru, komp bude topli gore, ali npr grafa ostaje ispod 60stupnjeva nakon 2 sata igranja na High Nba i procesor od 6cora vrti ko lud.

1 0 hvala 1
10 godina
protjeran
Re: Problem sa net framework
10 godina
neaktivan
Re: Problem sa net framework
E to imam u control panel, sta to sadrzi i .net framework?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice