Problem s micanjem programa

poruka: 9
|
čitano: 635
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo imam jedan problem imam XP Professional(SP3) i živciraju me na slici zaokruženi programi koje nemogu nikako maknuti ako tko ima rješenje a da izbjegnem ponovno dizanje sustava bilo bih dobro?

Vjerovatno su došli kad sam skidao neke programe pa se i to instaliralo skupa s njima{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Problem s micanjem programa

Dali je dobar oće li mi pomoć eto Aj idem probat{#}

15 godina
neaktivan

Babylon Toolbar, moraš onemogucit i u Chromu. znaci moraš ici u postavke Google chrom-a pa onda u Extensio, i tamo ga onemoguci i obriši. 

Rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hvala splićo legenda si {#} ali sam bar maknuo 2 stvari (InterVideo i TV AV) samo ovaj Babylon se uvukao duboko negdje jer ga IObit nema u listi za unistalaciju(brisanje) ali nema veze ostavit ću temu 1-2dana ako netko se sjeti kako maknut Babylon tolbar

15 godina
neaktivan
dragec0 kaže...

Hvala splićo legenda si {#} ali sam bar maknuo 2 stvari (InterVideo i TV AV) samo ovaj Babylon se uvukao duboko negdje jer ga IObit nema u listi za unistalaciju(brisanje) ali nema veze ostavit ću temu 1-2dana ako netko se sjeti kako maknut Babylon tolbar

A da procitaš moj post iznad. {#}

Rappy
15 godina
neaktivan
rappy kaže...

Babylon Toolbar, moraš onemogucit i u Chromu. znaci moraš ici u postavke Google chrom-a pa onda u Extensio, i tamo ga onemoguci i obriši. 

Aha znaći ponovno moram Google chrom ponovo instalirat aj idem i to riješit inače sam ljubitelj više mozille lakše se tamo snalazim(znam gdje je šta){#}

15 godina
neaktivan
dragec0 kaže...
rappy kaže...

Aha znaći ponovno moram Google chrom ponovo instalirat aj idem i to riješit inače sam ljubitelj više mozille lakše se tamo snalazim(znam gdje je šta){#}

Pa nemoraš ponovno instalirat Chrom, samo obriši u njemu Babylon Toolbar.  tako isto i na monzili obriši toolbar.

Rappy
15 godina
neaktivan

iobit ima opciju i za browser plagine i cudno mi je da ga nevidi, sigurno si klika na "browser plug-ins" opciju ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 17:19 (Splićo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice