Otvaranje praznih stranica

poruka: 4
|
čitano: 4.573
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
nemogucnost otvaranja stranica u Mozilli
Bok!..U zadnje vrijeme imam problem sa otvaranjem stranica,odnosno otvaraju mi se prazne(blank) kartice,cak ni pocetnu mozillu ne mogu otvoriti ili ponekad mi se otvori koja,ali kad idem u njoj dalje otvarati npr.neku temu ostane mi na pocetnoj(home) stranici i nikud dalje,imam windows xp.Zamolio bih nekog da mi objasni problem.Imam firefox 6.Da li mi je mozda krivo podesena pocetna stranica ili sam pobrao neki virus?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: nemogucnost otvaranja stranica u Mozilli
sinke123 kaže...
  xp.Zamolio bih nekog da mi objasni problem.Imam firefox 6.Da li mi je mozda krivo podesena pocetna stranica ili sam pobrao neki virus?

Jesi li pocistio internet cache i history? Ako nisi pocisti, zatim skini CCleaner i pocisti sve to

Za viruse skeniraj sa MBAM-om

Max Headroom
13 godina
neaktivan
Re: nemogucnost otvaranja stranica u Mozilli
Sve sam to napravio,pocistio history i cache,skenirao sa AVG i nista i dalje ne mogu otvoriti stranice,odnosno otvorim ju ako mahnito klikam na nju,pa tu i tamo se uspostavi povezivanje,medutim ta stranica kad ju otvorim nije kakva bi trebala biti,npr. nema slika.Recimo otvorim njuskalo pa nema slicica oglasa i opcenito je cijela stranica drukcija nego bi trebala biti,npr napisana sa nekakvim cudnim fontom je uz sam rub sa plavim i crnim slovima,kao da je pisana na pisacu masinu,fakat ne kuzim,a nedavno sam radio formatiranje i instalaciju windowsa da malo ubrzam racunalo i na pocetku je bilo sve odlicno
16 godina
Otvaranje praznih stranica

Probaj sa System Restore(Vraćanje Sustava).......

Softwer

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice