Oštećeni word dokumenti

poruka: 14
|
čitano: 8.084
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Oštećeni word dokumenti
pitanje

Prebacivao sam važne dokumente sa starog diska na novi i ne mogu ih ispravno otvoriti. Dobijam hrpu nepoznatih hijeroglifa na svih 89 stranica. Pokušao sam sa raznim programima za popravljanje ali nije išlo. Što mi je činiti? Unaprijed zahvalan na odgovorima.

0 0 hvala 0
17 godina
Oštećeni word dokumenti

Ufff...

Isti word?

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Oštećeni word dokumenti
autorov komentar

pa verzije su malo različite ali ne bi trebalo imati problema sa čitanjem starijih .doc dokumenata

17 godina
neaktivan
Oštećeni word dokumenti

Iako različite verzije offica ne bi trebale prestavljati problem ipak pokušaj sa istom verzijom na kojoj ti je sve bilo u redu.

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Isto nisam mogao otvoriti neke "stare" wordove dokumente (imam jos office 2003), pa sam probao otvoriti sa officeom 2007.

Probao, ali je upalilo. E sad, opet nisam sve otvorio, ali neke jesam.

Zasto? Ni sam ne znam. Ali upalilo je! Probaj!

TrustNo1
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Miki77 kaže...

Zasto? Ni sam ne znam. Ali upalilo je! Probaj!

Probao sam odmah na početku jer office 2007 imam na laptopu i nije išlo. Kod otvaranja u starom Wordu tražio je instalacijski disk zbog učitavanja modula. Prilikom učitavanja stalno mi je javljao error 1706. I ovdje sam pokušao instalacijom potrebnog programa ali dokumenti su i dalje čitljivi poput Šamplionove rozete.
17 godina
neaktivan
Oštećeni word dokumenti

Jesu ti svi fontovi pravilno instalirani (naravno ne mislim "svi" u smislu - bas svi koji postoje, nego oni koje koristis)?

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Oštećeni word dokumenti

Iako ne mislim da bi font trebao biti problem (ja mislim da on napravi substitute), pokusaj i to, i to bi moglo biti...

Jesu racunala postavljena na isto jezicno podrucje... Bas mi nista ne pada napamet

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oštećeni word dokumenti

Zapravo vjerojatno nisu fontovi problem jer da jesu onda nebi ni na internetu nista mogo citat!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Zapravo vjerojatno nisu fontovi problem jer da jesu onda nebi ni na internetu nista mogo citat!

Pametan zakljucak!
Citas na internet posto su tu sistemski fontovi a wordov dokument ne citas posto (verojatno) nije napisan sa sistemskim fontom.
Proveri regionalne postavke,otvori ponovo dokument i vidi koji ti font pise kad gledas hieroglife
Varijanta 2:
Importiraj dokument u Corel Draw,ako nedostaje font Corel ce zatraziti zamjenski font (ako ga nema na kompjuteru) 
"Anyone who cannot cope with mathematics is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house."
16 godina
neaktivan

...office 2007 nisu kompatibilne s starijima,tako i obrnuto kolko ja znam,to sam ćuo ćim su izašle,ja imam office 2007 i probo sam otvoriti neke stvari što sam imao u prijašnjima pa se sve sjeb...,sad ih nemogu otvoriti ni u starima...a to se nisam nado da će se desit, dobro što nije ništa posebno važno...

16 godina
neaktivan
autorov komentar
Lazarus Long kaže...

Proveri regionalne postavke,otvori ponovo dokument i vidi koji ti font pise kad gledas hieroglife
Varijanta 2:
Importiraj dokument u Corel Draw,ako nedostaje font Corel ce zatraziti zamjenski font (ako ga nema na kompjuteru) 
 Jezik je hrvatski, font Courirer New. Probat ću iskopati negdje CD sa Corelom pa javim.
17 godina
neaktivan
m4r1ju4n kaže...

Prebacivao sam važne dokumente sa starog diska na novi i ne mogu ih ispravno otvoriti. Dobijam hrpu nepoznatih hijeroglifa na svih 89 stranica. Pokušao sam sa raznim programima za popravljanje ali nije išlo. Što mi je činiti? Unaprijed zahvalan na odgovorima.

Koji operativni sistem koristiš? Si formatiral novi disk u NTFS prije prebacivanja podataka na njega?
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Bugy kaže...
 Koji operativni sistem koristiš? Si formatiral novi disk u NTFS prije prebacivanja podataka na njega?
WinXP. Svi diskovi su mi formatirani na NTFS.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice