Prebacivao sam važne dokumente sa starog diska na novi i ne mogu ih ispravno otvoriti. Dobijam hrpu nepoznatih hijeroglifa na svih 89 stranica. Pokušao sam sa raznim programima za popravljanje ali nije išlo. Što mi je činiti? Unaprijed zahvalan na odgovorima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ufff...
Isti word?
pa verzije su malo različite ali ne bi trebalo imati problema sa čitanjem starijih .doc dokumenata
Iako različite verzije offica ne bi trebale prestavljati problem ipak pokušaj sa istom verzijom na kojoj ti je sve bilo u redu.
Isto nisam mogao otvoriti neke "stare" wordove dokumente (imam jos office 2003), pa sam probao otvoriti sa officeom 2007.
Probao, ali je upalilo. E sad, opet nisam sve otvorio, ali neke jesam.
Zasto? Ni sam ne znam. Ali upalilo je! Probaj!
Zasto? Ni sam ne znam. Ali upalilo je! Probaj!
Jesu ti svi fontovi pravilno instalirani (naravno ne mislim "svi" u smislu - bas svi koji postoje, nego oni koje koristis)?
Iako ne mislim da bi font trebao biti problem (ja mislim da on napravi substitute), pokusaj i to, i to bi moglo biti...
Jesu racunala postavljena na isto jezicno podrucje... Bas mi nista ne pada napamet
Zapravo vjerojatno nisu fontovi problem jer da jesu onda nebi ni na internetu nista mogo citat!
Zapravo vjerojatno nisu fontovi problem jer da jesu onda nebi ni na internetu nista mogo citat!
...office 2007 nisu kompatibilne s starijima,tako i obrnuto kolko ja znam,to sam ćuo ćim su izašle,ja imam office 2007 i probo sam otvoriti neke stvari što sam imao u prijašnjima pa se sve sjeb...,sad ih nemogu otvoriti ni u starima...a to se nisam nado da će se desit, dobro što nije ništa posebno važno...
Prebacivao sam važne dokumente sa starog diska na novi i ne mogu ih ispravno otvoriti. Dobijam hrpu nepoznatih hijeroglifa na svih 89 stranica. Pokušao sam sa raznim programima za popravljanje ali nije išlo. Što mi je činiti? Unaprijed zahvalan na odgovorima.