Nakon Sys restore ne rade USB stickovi

poruka: 3
|
čitano: 979
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

napravio ja SRestore zbog problema s audio driverima. audio driveri proradili al se pojavio meni čudan problem.

stick silicon pover II 8 GB i Adata 512 MB windows više ne prepoznaje, traži im drivere, ne pomaže, pokušam sam naći ručno drivere , ne pali, al mali vojager mini 4GB radi bez greške ??

device menager "svijetli" žuto gdje god su jedan od ova dva sticka ubodeni.

radio sam i uninstall u device menageru, windows poslije pokušava naći drivere no šipak ništa.

inače oba sticka rade normalno u Divix playeru i drugom računalu no jedino se meni nešto poremetilo kad sam radio Sys restore.

kako se zovu ti fileovi u sys 32 ili gdje već, da ih mogu povući u device menageru.

ako su "nestali2 iz foldera windows stavit ću u optički pogon disk, samo ne znam kako se zovu fileovi za USB stickove i baš ne rade ova dva a ovaj voyager radi.

čudno i hvala ako netko zna rješenje !

Reketarim po forumu..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nakon Sys restore ne rade USB stickovi
Visitor kaže...

napravio ja SRestore zbog problema s audio driverima. audio driveri proradili al se pojavio meni čudan problem.

stick silicon pover II 8 GB i Adata 512 MB windows više ne prepoznaje, traži im drivere, ne pomaže, pokušam sam naći ručno drivere , ne pali, al mali vojager mini 4GB radi bez greške ??

device menager "svijetli" žuto gdje god su jedan od ova dva sticka ubodeni.

radio sam i uninstall u device menageru, windows poslije pokušava naći drivere no šipak ništa.

inače oba sticka rade normalno u Divix playeru i drugom računalu no jedino se meni nešto poremetilo kad sam radio Sys restore.

kako se zovu ti fileovi u sys 32 ili gdje već, da ih mogu povući u device menageru.

ako su "nestali2 iz foldera windows stavit ću u optički pogon disk, samo ne znam kako se zovu fileovi za USB stickove i baš ne rade ova dva a ovaj voyager radi.

čudno i hvala ako netko zna rješenje !

Obično u Windows zbune zbog sukoba oba sticka. Kao prvo jesi probao na drugom računalu i dali rade oba sticka? A na tvom računalu ako je moguće da su zaražen i potrebno da skenirate s malwarebytesom. Obično je zaražen jer virusi rade štetu i napadaju na stickove i od koji meni znao napast.

Pošto sam ja skenirao i meni našao virusića na samom usb sticka i na kompu. Zašto? S drugom računalo ako nema antivirus i čak pokupe na stickako ste skida neki file  i odnese kuči i ušteka u svom komp i eto zaraza. Obrisao virus sticka te poslije jako usporio i primorao na reinstalacija na čisto i poslije riješeni svih problema.

Skeniraj malwarebytes na kompu i na stick ako ga nađe, obriši ga. I ako još stick ne prepozna i još dalje ima problema, i jesi li kada obavio reinstal windowsa?

14 godina
protjeran

hvala na javljanju, no nikakva zloćudna gamad nije onesposobila stickove, sve davno provjereno.

napisao sam gore da u drugom računalu oba rade.

mislio sam da na ovom forumu ima više znalaca no ovdje ima najviše spamera i trolera, tebi hvala na pokušaju.

otišao sam na PC Ekspert forum i čovjek mi je rekao koje datoteke su mi smrdane u sys 32 povukao sam ih s instalacijskog DVD-a i sad sve šljaka.

to sam i mislio no nisam znao kako im je naziv da ne bih morao reinstalirat windowse.

Reketarim po forumu..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice