MSN...Problem...:D

poruka: 17
|
čitano: 2.769
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
MSN...Problem...:D

Instalirao sam vistu..i skinuo novi msn..i odem na svoj username..i nece i..odem na drugi...i nece mi ni na taj...al nece mi samo sa moga kompa...a pisalo je da windows firewall ga blocka...i sad sam ga odblockao...i opet nesto...???????sta sad moze biti??

Evo slike...

POMOC....molim zelio bih na msn.::D POMOC....molim zelio bih na msn.::D
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2009 16:27 (Ghost23).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: MSN...Problem...:D

to je meni nekoliko puta bilo.....ja sam samo izbrisao password.... i makao kvacicu na Remember password i upisa i uslo mi je i onda sam opet izasao i stavio da mi zapamti lozinku...provaj meni je valjalo..

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
16 godina
neaktivan

mislis jesi ostavio isti pass..ili drugi....?????

16 godina
neaktivan

ee evo probao sam i nista...jednostavno nece..dal imas jos ista za ponudit::D???

16 godina
neaktivan

Resetiraj komp....moralo bih ti onda radit......

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
17 godina
neaktivan
Logitech Gaming kaže...

Resetiraj komp....moralo bih ti onda radit......

hah, ne vjerujem da ce mu proradit...a vise bi pomoglo kad bi reko koja je to greska (odi na troubleshoot i tamo imas one brojeve)
CPU-Q6600@2.4 MBO-EVGA nForce 750i SLI VGA- Gainward HD 4870 PSU-Fortron 650W RAM-2x2 GB Mushkin Redline Series Razer Krait, Benq 2200HD
17 godina
neaktivan
ponovo se pribaj signat i onda kad ti izbaci error stisni show details...

ako ti sat nije u redu obavezno ga poriktaj
intel q6600@4.0GHz,500gb hard (7200.12, jedna ploca 500gb),4gb ram@1100 cl5, corsair520w hx(modularno), 4870 1GB oc840/950(3800)
16 godina
neaktivan

E evo hvala ti svaka cast...tj.hvala svima..tebi pogotovo..proradilo je...

16 godina
Ghost23 kaže...

Instalirao sam vistu..i skinuo novi msn..i odem na svoj username..i nece i..odem na drugi...i nece mi ni na taj...al nece mi samo sa moga kompa...a pisalo je da windows firewall ga blocka...i sad sam ga odblockao...i opet nesto...???????sta sad moze biti??

Evo slike...

Provjeri da li su dobro narihtani datum i vrijeme.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2009 21:14 (emerik).
16 godina
neaktivan

Jesam evo zahvaljujem se svima....tnx..:D

16 godina

U čemu je onda bila caka?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

U čemu je onda bila caka?

vjerovatno ono sto je Benko napiso
16 godina
neaktivan

haha..a datum...sugavi datum....:D..jbt..zaboravio sam ga promjenit tj.jednostavno mi ga je virus vratio...i nista..nisam ja ni kuzio..ja vidim..sat mi tocan...i gledam datum pise 17 petak 2008...bokte gledam u kojoj sam godini.:D...i onda sam na kraju skuzio..haha..hvala po treci put..svima..Šutim

16 godina
Ghost23 kaže...

haha..a datum...sugavi datum....:D..jbt..zaboravio sam ga promjenit tj.jednostavno mi ga je virus vratio...i nista..nisam ja ni kuzio..ja vidim..sat mi tocan...i gledam datum pise 17 petak 2008...bokte gledam u kojoj sam godini.:D...i onda sam na kraju skuzio..haha..hvala po treci put..svima..Šutim

I mislil sam da je caka u datumu jer zbog toga i meni nakon reinstalacije OS-a nije radil MSN i onda skužim da datum nije dobar.
16 godina
neaktivan

haha...xDxDxD...jbg...napokon proradio...sad samo da mi cod 4 proradi..bilo bi prefora...

16 godina
neaktivan
MSN...Problem...: sa msn

Neko mi je uspio provaliti u mail i sada ne mogu niti uci niti izbrisati postojecu adresu na hotmail-u. Prijatelji su mi rekli da su dobili neke meilove sa moje adrese za koje ja nemam pojma.pliz pomozite mi kako da skroz izrisem taj meil skroz.

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: MSN...Problem...: sa msn

Pa napravi si novi accaunt..ja bar mislim da je to u redu i kazes njima da si napravio..i da ti je neko hacko msn..i to je to...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice