Kojim programom bih mogo neke fajlove (bez obzira na veličinu fajla) pretvoriti u Image (ISO)???
Kreiranje Image-a (ISO...)
- poruka: 13
- |
- čitano: 9.457
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Power ISO... meni najbolji
Power i Magic Iso
alcohol 120% ti je najbolji
Potpisujem takoder koristim Power ISO, uz to i MagicISO, kompatibilnost na razini a mozes i uz pomoc Nere kreirati image.
ImgBurn - besplatan, brz
Rastavio sam image na dva dijela pomoću Alcohola. Sad ne mogu učitati sliku. Odaberem učitavanje prvog dijela slike, ali ništa se ne događa.
Ashampoo Burning Studio 6 FREE je isto dobar za radit ISO slike, kopiranje....
Rastavio sam image na dva dijela pomoću Alcohola. Sad ne mogu učitati sliku. Odaberem učitavanje prvog dijela slike, ali ništa se ne događa.
Da, oba su na radnoj površini. Sve je bilo OK kad sam zadnji put učitavao, ali sad neće.
Imam problema, skinio sam igru i dobio sam .iso file. Pokušao sam sa DVD decrypter programom ga snimiti na dvd za ps2 i podesim ga kako treba (barem po tutorijalu koji sam našao) i označim datoteku i izbaci mi poruku da je datoteka samo za čitanje.
http://www.zaslike.com/files/4xjhah4pty5lzt6zpbm.jpg
Pokušao sam sa nerom snimiti kao iso dvd, i snimio ga na dvd, ali ps2 ga ne može učitati. Datoteka je ispravna, jewr na pcsx2 na kompjuteru igra radi. Pokušat ću još jednom, ali očito u nečemu griješim.