Komp se restarta cijelo vrijeme

poruka: 8
|
čitano: 1.746
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Komp se restarta nakon nekog vremena u igri

To se događa ekskluzivno u beti Star Wars TORa. Igrao sam Crysis2 na max postavkama, i poprilično veliku lepezu drugih zahtijevnijih naslova, i nikad mi se ovo nije događalo.

Onemogućio sam automatski restart kompa na system crashu, naravno da vidim što blue screen of death kaže, ali uopće ne pojavljuje. Također, nakon što se windowsi loadaju nakon restarta, ne pojavljuje se ono "system has recovered from error" itd itd.

Idem sad pogledati temperaturu grafulje i CPUa nakon crasha, ali sumnjam da je to. Također sumnjam da napajanje nema dovoljno snage. Usput, komp zna biti po 7-8 dana upaljen ponekad pod punim opterećenjem, i ništa se ne dešava. Također sam probao updateati grafičke drivere, nula bodova.

Any ideas ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 10:52 (ormar).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Windows 7? Vista? XP?

EDIT: Prvo sta mi pada na pamet je da ti se graficka pregrijava, ali ako se nije pregrijavala dok si igrao novije naslove, ne bi ni tu trebala.

2. Moze biti i do RAMa, provjeri jesu sve plocice ispravne.

3. Kakvo napajanje imas? Jel 100% ispravno?

Ako nije nista od ovog, predajem se.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 11:03 (Tomek.Klc).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sedmica, 64bit.

Iskreno, 3 puta mi se komp restartao dok sam igrao Star Wars The Force Unleashed 2, nikad za vrijeme Crysisa 2, nikad za vrijeme League of Legendsa, itd itd. Star Wars kletva or what -_-

MemTest ću za vrijeme noći pokrenuti da vidim jel' do rama, i poprilično sam siguran da je napajanje u redu.

Izmjerio sam temperature, 79 celzijusa na grafičkoj i 60 na procu taman par trenutaka prije shutdowna, a koliko sam skužio, grafička koju imam operira do 90 celzijusa bez problema, tako da ne bi trebala biti stvar u tome..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Graficka ti je prevruca. 90° je najvece moguce, ali 60° bi bilo preporuceno, koliko ja mislim.

Procesor bi isto mogao bit par stupnjeva hladniji.

Koliko ventova imas u kucistu?

Pomogao sam ti? Stisni hvala :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

AKo je premalo ventova u kućištu to je možda problem. Čuo sam da se PC sam zna restartirati ako je prevruć, reci kolko imaš ventova i kako su raspoređeni pa da ti kažemo.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam jedan ogroman ventilator na stražnjoj strani kućišta, te niti jedan na bočnoj. Odem u Linksa sutra kupit jedan za bočnu stranicu kućišta, i mislim zapravo da je stvar do pregrijavanja grafičke, ali ne znam zašto se eksluzivno događa u The Old Republicu atm, a u Crysisu 2 je sve bilo u redu.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel imas ikakav cooler za graficku?

Pomogao sam ti? Stisni hvala :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Komp se restarta cijelo vrijeme
Tomek.Klc kaže...

Jel imas ikakav cooler za graficku?

Ofc, ogromna 2 namontirana coolera na grafičkoj, zauzimaju 2 PCI slota.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice