Imam jedan problem... treba mi jedna važna šifra ali neznam ju...zaboravio sam... pa bih vas molio da ako znate kako bih pokupio sifre s kompjutera... čuo sam da ima neki program, staviš ga na stik i kad kad ga priključiš kompjuteru da on pokupi sve šifre na stik... molio bih konkretne odg...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sifra za?
Magical Jelly Bean Keyfinder nađi, skini, zapiši. Sretno!
key logger.. tako sam svom frendu provalio facebook acc, msn, na 2 foruma (ukljucujuci torrent leech)
renameao sam ga u readme.txt :D:D:D jos ja kazem to nes krivo :P
Ako ti trebaju passwordi za Firefox, možeš ih vidjeti (pod uvjetom da si stavio da ti pamti passworde) tako da odeš na
Tools -> Options... -> Security -> Saved Passwords... te stisneš Show passwords.
hm...dobro to...ali kako ću da iz internet explorer izcitam zapamćenu sifru??
Majstore,na prva 2 linka Spyware Doc kaže ovo:
Gle,kaj se pjeniš...samo sam upozorio što mi je SpyDoc rekao i to je sve,haaaaaalo
Ma nema problema, dobar si ti
Aha...dobar...k'o dobar dan....lol
Imam jedan problem... treba mi jedna važna šifra ali neznam ju...zaboravio sam... pa bih vas molio da ako znate kako bih pokupio sifre s kompjutera... čuo sam da ima neki program, staviš ga na stik i kad kad ga priključiš kompjuteru da on pokupi sve šifre na stik... molio bih konkretne odg...
nebu meni više niko svoj stik kopčal na PC

Baš,kao da se nemre kroz opcije browsera doći do saved password-a
Da i tko bi pametan zaboravio VAŽNE šifre.Važne šifre se redovito koriste tak da stvarno moraš biti senilan da bi zaboravio nešto što koristiš svakodnevno.
Jao onom kome če se taj USB stick priključit na PC.
a iam li kakav program koji čita password-e upisane u mozzilu... EI passveiw je za internet explorer a meni treba i za mozilu jer radim na oboje.... :D
a iam li kakav program koji čita password-e upisane u mozzilu... EI passveiw je za internet explorer a meni treba i za mozilu jer radim na oboje.... :D
A,tko će ga znati....no,ovo što si rekao za mozillu,možda ipak i pomogne nekom tko ne zna.Ne znaju svi sve.
haha...ma našo sam ja primarno šta mi j trebalo...sad ostalo nek se zna ^^