Kako pokupiti sve sifre s kompjutera??? zaključana tema

poruka: 23
|
čitano: 42.570
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako pokupiti sve sifre s kompjutera???

Imam jedan problem... treba mi jedna važna šifra ali neznam ju...zaboravio sam... pa bih vas molio da ako znate kako bih pokupio sifre s kompjutera... čuo sam da ima neki program, staviš ga na stik i kad kad ga priključiš kompjuteru da on pokupi sve šifre na stik... molio bih konkretne odg...

0 0 hvala 0
17 godina

sifra za?

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Magical Jelly Bean Keyfinder nađi, skini, zapiši. Sretno!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Kako pokupiti sve sifre s kompjutera???

key logger.. tako sam svom frendu provalio facebook acc, msn, na 2 foruma (ukljucujuci torrent leech)
renameao sam ga u readme.txt :D:D:D jos ja kazem to nes krivo :P

Intel E5200 2.5 @3.0 stock vcore & cooler PowerColor HD4830 670/995 stock cooler GA-Ep43-Ds3L 4gb SuperTalent 800MHz Pioneer 216-DBK Hitachi 320 GB 16 mb MX518 Razer Goliathus Corsair VX450W
16 godina
neaktivan

Ako ti trebaju passwordi za Firefox, možeš ih vidjeti (pod uvjetom da si stavio da ti pamti passworde) tako da odeš na

Tools -> Options... -> Security -> Saved Passwords... te stisneš Show passwords.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hm...dobro to...ali kako ću da iz internet explorer izcitam zapamćenu sifru??

16 godina
neaktivan

Hm... probaj OVO, OVO, OVO.

0 0 hvala 0
16 godina

Majstore,na prva 2 linka Spyware Doc kaže ovo:

Warning!!!!! Warning!!!!!
CPU: C2D E 4300 OC@2700 Mhz, GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512 Mb, MBO: Gigabyte GA-P35-DS3L rev 2.0, HDD: Seagate 320&500 Gb, MEM: Kingmax PC 6400 3 Gb DDR2 800 Mhz DC,OC@900 Mhz, PWR: Fortron Blue Storm II 500 W, LCD: LG L194WT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Majstore,na prva 2 linka Spyware Doc kaže ovo:

Oh please... Spyware Doc? Halo?

Anyway, ja imam Kaspersky koji je NEUSPOREDIVO bolji od... kako ono? Spyware Doc? i ne javlja mi ništa, a znaj da je inače jako oštar što se tiče web stranica koje bi mogle naštetiti računalu. Tako da...

Ajde samo tebi za gušt ću skinuti file i napraviti scan na njemu.

EDIT: Kao što sam i očekivao, Kaspersky nije našao apsolutno ništa. Skidaj mirne duše.
Jedino što neki antivirusi mogu pokazivati za ovaj file je da je on PasswordTool ili HackerTool, zato što to u biti i je.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2009 0:56 (Random.).
16 godina

Gle,kaj se pjeniš...samo sam upozorio što mi je SpyDoc rekao i to je sve,haaaaaaloCool

CPU: C2D E 4300 OC@2700 Mhz, GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512 Mb, MBO: Gigabyte GA-P35-DS3L rev 2.0, HDD: Seagate 320&500 Gb, MEM: Kingmax PC 6400 3 Gb DDR2 800 Mhz DC,OC@900 Mhz, PWR: Fortron Blue Storm II 500 W, LCD: LG L194WT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma nema problema, dobar si ti Belji se

0 0 hvala 0
16 godina

Aha...dobar...k'o dobar dan....lolCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TNT kaže...

Imam jedan problem... treba mi jedna važna šifra ali neznam ju...zaboravio sam... pa bih vas molio da ako znate kako bih pokupio sifre s kompjutera... čuo sam da ima neki program, staviš ga na stik i kad kad ga priključiš kompjuteru da on pokupi sve šifre na stik... molio bih konkretne odg...

Treba ti U3 stick, modaj ga po ovom linku i kada ga uštekaš u komp kupi sve šifre...
(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
16 godina

nebu meni više niko svoj stik kopčal na PC Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TNT kaže...

sumnjam da ti treba za to što si rekao, nego želiš pokupiti šifre s nekog tuđeg kompa. stoga ništa od mene Belji se
16 godina

Baš,kao da se nemre kroz opcije browsera doći do saved password-aBelji seCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da i tko bi pametan zaboravio VAŽNE šifre.Važne šifre se redovito koriste tak da stvarno moraš biti senilan da bi zaboravio nešto što koristiš svakodnevno.

Jao onom kome če se taj USB stick priključit na PC.

MICROMAN
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a iam li kakav program koji čita password-e upisane u mozzilu... EI passveiw je za internet explorer a meni treba i za mozilu jer radim na oboje.... :D

17 godina
neaktivan
TNT kaže...

a iam li kakav program koji čita password-e upisane u mozzilu... EI passveiw je za internet explorer a meni treba i za mozilu jer radim na oboje.... :D

Tools-Options-Security-Saved passwords-Show passwords...To ti je za Firefox.Mozes vidjet sve svoje lozinke.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
TNT kaže...

Tools-Options-Security-Saved passwords-Show passwords...To ti je za Firefox.Mozes vidjet sve svoje lozinke.
 jedino ako si stisnuo remember kad te pita...
AMD Athlon X2 4000+ 2x2,1 na 2x2,7 4gb ram- DDR2 2GB (2x1GB kit) PC6400 (800MHz) OCZ, Gold XTC, DC kit i DDR2 2x1GB PC6400 (800MHz), A-Data Maticna-Gigabyte-S Series-GA-M720-US3 Grafa-Zotac GeForce 9500GT 512 mb 128 bitna,ddr2
17 godina
neaktivan
dalmata40 kaže...
 jedino ako si stisnuo remember kad te pita...
Ma decko bi sigurno tudje lozinke pa misli da ce mu neko dat program da krade sifre.Nece ici na ovom forumu.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina

A,tko će ga znati....no,ovo što si rekao za mozillu,možda ipak i pomogne nekom tko ne zna.Ne znaju svi sve.Cool

http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

haha...ma našo sam ja primarno šta mi j trebalo...sad ostalo nek se zna ^^

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice