Pokušavam instalirati windows 7 i kaže mi da odstranim zonealarm, samo što sam ja to već davno napravio. Jel moram prčkat po registryu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne kužim kako to instaliraš novi operativni sustav.Lijepo bootaj instalacijski CD,formatiraj disk i počni sa instalacijom.
Pa ne želim formatirat disk
Ček,ne kužim,ti želiš iz Windowsa koje sada imaš instalirati Windows 7 preko ovog kojeg koristiš?
Pa da, imam Vistu, u čem je problem?
Pokušavam instalirati windows 7 i kaže mi da odstranim zonealarm, samo što sam ja to već davno napravio. Jel moram prčkat po registryu?
probaj start-napiši regedit-pa idi na hkey_local_machine- pa na software pa ga tu nađi i pobriši
radiš na svoju vlastitu odgovornost ako znaš što mislim
Pa da, imam Vistu, u čem je problem?
ti očito želiš dual boot viste i windows 7
probaj start-napiši regedit-pa idi na hkey_local_machine- pa na software pa ga tu nađi i pobriši
jesam, al još uvijek pokazuje da je tu. a da ponovo instaliram, pa onda obrišem sa revo uninstalerom?
Ako imaš slobodnog prostora na disku,onda si napravi jednu čistu particiju i formatiraj ju,da si zicer.Na tu praznu particiju instaliraj Windows 7.
jesam, al još uvijek pokazuje da je tu. a da ponovo instaliram, pa onda obrišem sa revo uninstalerom?
pa ima još jedna opcija kad odeš u regedit u lijevom prozoru imaš edit to stisni find next pitat če te što tražiš napišeš to i brišeš iz registriya pa opet find next samo sad ne moraš pisat on traži automatski a ti samo brišeš dok god više ništa ne nađe onda je gotovo možda izgleda zamršeno ali nije kad naučiš
Ako imaš slobodnog prostora na disku,onda si napravi jednu čistu particiju i formatiraj ju,da si zicer.Na tu praznu particiju instaliraj Windows 7.
Kako ne kužiš da želim nadograditi windowse, da nemoram sve gluposti instalirati ispočetka, a i nemam mjesta, jedva sam napravio mjesta za 7-icu
zašto ga odmah nisi deinstalirao u revo uninstalleru(napredna deinstalacija-zadnja dole)..
možeš probat glary utilities free pobrisat ono što je ostalo..ako već nisi pokušao s njim ili nekim sličnim programom..