disk management
ukucaj ovako... i stisni enter...
znaci start pa ukucam to i enter nema
C je imala koliko i sada a d je imala 121 gb a unlocated je bilo nekih 47 gb
Evo i ovo sad gdje je e tu je bila d sa svim podatcima a sad od toga nemam nista
evo stavio sam da bude d i sta dalje
Kako da formatiram particiju C: evo vidite sliku neda mi da to uradim....Kako da to rijesim da mogu formatirat C:.
EDIT:Nije mi dalo ni na visti neda sad ni na 7..
LOL
istina, desilo mi se to više puta i dali su se podaci iskopati...naravno potraje ako je komp kanta...
Pise ti u jednom postu da je "napravio disk E". Nije objasnio sta je on to i kako pravio.
hmm ako nije formatirao, već samo rasturio particiju i pokušao napraviti novu sve bi još trebalo biti na disku... ali definitivno mora reći što je i kako radio...
Ma moze ako nije pisao preko toga. A on ne zna ni sta je radio a krenuo se igrati sa particijama. Zao mi je sto mu se to dogodilo ali trebao je prije nego je ista cackao pitati ovdje a ne poslije.
naravno da se da vratiti gotovo sve, više puta sam bio primoran na to. ali daljnim čeprkanjem... si sigurno neće pomoći...
ma jeb... sve ako nisu slike koje se nemogu poslikati ponovo, kakvi dokumenti...ostalo se sve nabavi...igre,muzika, programi...
Ja sam spajao d sa unlocatedom i izasao je iz programa i napravio d unlocated i onda sam ja iso create ntfs i napravio novi e od tog unlocated
skini kakav program za izvlačenje podataka, sve bi ti trebalo biti gore
Hvala Phoenix ako uspije super
Nadam se da znas da to ne mozes snimiti na tu istu particiju. Treba ti druga particija ili najbolje drugi disk.
Evo pogledajte koliko je nasao filova a nemam dovoljno mjesta za njih
Pa ne trebaju ti valjda sve te datoteke. Osobne stvari si sacuvaj, a sto ce ti mape poput Program Files ili Windows? Ili privremene (Temp/Temporary) mape s gomilom smeca? Ako ti zbilja trebaju, onda si oslobodi dovoljno mjesta na radnoj particiji, ako to ne mozes onda posudi ili kupi disk, bilo interni bilo vanjski.
Pa bilo je 121 gb na d zauzetog prostora a sad ima 312 gb to mi je cijeli disk
Program files imam i na d u njemu su bili downloadsi i igre....