Izbrisani Firefox bookmarksi

poruka: 3
|
čitano: 1.286
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav!

Nedavno sam zamijenila stare bookmarkse sa novima i ovih starih nemam više ponuđeno da ih vratim po datumima niti sam napravila back up. Tako da su mi iznimno važni bookmarski nestali iz browsera. Gotovo važni po život.

Da li je moguće ikako ih vratiti, izvući odnekle?

Pomagajte!!!!

Hvala svima unaprijed!!

0 0 hvala 0
14 godina

mozda ovo pomogne KLIK

EDIT:tek sad vidim da ti nema ponuđeno da vratiš po datumima

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 11:46 (p4wner).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Izbrisani Firefox bookmarksi
Nausicaa kaže...

Pozdrav!

Nedavno sam zamijenila stare bookmarkse sa novima i ovih starih nemam više ponuđeno da ih vratim po datumima niti sam napravila back up. Tako da su mi iznimno važni bookmarski nestali iz browsera. Gotovo važni po život.

Da li je moguće ikako ih vratiti, izvući odnekle?

Pomagajte!!!!

Hvala svima unaprijed!!

- ovisi koji OS (win7? linux android dos..) i postavka recoveryja (restore point).. ako je aktivan, vidi dali možeš vratiti stanje prije izmjene (pazi, tad gubiš novije izmjene...)

- ako sys restore ne pomogne, može se pokušati recovery softwareom za spašavanje (oštećenih ili obrisanih) diskova-podataka.. u ovakvom slučaju bi povratak trebao biti 90%.. moguć, ali treba prestati koristiti taj HDD (napraviti kompletan backup-image na drugi dovoljno velik hdd, pa nastaviti). osvinso o znanju, alatima ili samoj potrebi-važnosti, to može potrajati danima. To je jako skupo.. zato postoji backup. Problem je prepoznati interni file FFa tj verziju koja se želi kopirati.., ponavljati x-puta dok se ne pogodi prava kopija, razni alati=različiti rezultati...  ali može se.

- nisi napravila backup, dakle nisu ti važni (po život). Pametovanje? da.. tako je to.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice