Itunes problem

poruka: 12
|
čitano: 3.023
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Itunes problem Iphone cannot be synced error(-4203

Danas sam instalirao nove itunese 11 i na iPhone instalirao iOS 7. Problem je sto od tada vise nemogu sinkronizirati iPhone sa kompjuterom.

Stalno mi izbacuje error "iPhone cannot be synced unknon error (-42032)" i nikako nemogu to rjesiti.

Pokusao sam restartati sve moguce i pokusao sam otvoriti iTunese kao administrator ali bez uspjeha. Poruka je i dalje tu.

[IMG]http://i44.tinypic.com/655o9z.png[/IMG]

Molim vas dajte mi neki savjet kako da to popravim jer sam poludio vec. IPhone koji je nemoguce sinkronizirati je potpuno beskoristan.

Hvala unaprijed i ako vas zanimaju neki detalji rado cu pojasniti samo da ovo nekako sredim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Itunes problem

I dalje imam taj problem i nemogu ga nikako rjesiti.

Molim bilo koga ako zna nest o ovome da mi kaze.

Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Itunes problem

Imaš li zadnju verziju iTunesa?

Evo ti nekoliko prijedloga:

• Disableaj anti-virus
  • Ugasi iTunes u potpunosti
  • Pokreni iTunes kao Administrator
  • Ugasi pa upali iPhone
My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 18:37 (Marko :D).

0 0 hvala 0
14 godina
Itunes problem

Itunes moras pokrenuti kao Administrator!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Itunes problem
Marko :D kaže...

Imaš li zadnju verziju iTunesa?

Evo ti nekoliko prijedloga:

• Disableaj anti-virus
  • Ugasi iTunes u potpunosti
  • Pokreni iTunes kao Administrator
  • Ugasi pa upali iPhone

Imam zadnju verziju iTunesa.

1)u potpunosti sam deinstalirao antivirusni-nema promjene.

2)kako da ga ugasim u potunosti?

3)Probao-nista.

4)Probao-nista.

15 godina
neaktivan
Itunes problem

Ako imaš u taskbaru ikonu iTunesa klikni na nju desni klik -> Quit.

Jesi pokušao reinstalirati iTunes?

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Itunes problem Iphone cannot be synced error(-
KCro kaže...

Danas sam instalirao nove itunese 11 i na iPhone instalirao iOS 7. Problem je sto od tada vise nemogu sinkronizirati iPhone sa kompjuterom.

Stalno mi izbacuje error "iPhone cannot be synced unknon error (-42032)" i nikako nemogu to rjesiti.

Pokusao sam restartati sve moguce i pokusao sam otvoriti iTunese kao administrator ali bez uspjeha. Poruka je i dalje tu.

Molim vas dajte mi neki savjet kako da to popravim jer sam poludio vec. IPhone koji je nemoguce sinkronizirati je potpuno beskoristan.

Hvala unaprijed i ako vas zanimaju neki detalji rado cu pojasniti samo da ovo nekako sredim.

Pa ti nemaš ništa slobodnog mjesta na iPhone-u. Prebaci fotke na računalo i pokušaj ponovno.

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
neaktivan
Re: Itunes problem Iphone cannot be synced error(-
mario.L_hr kaže...
KCro kaže...

Pa ti nemaš ništa slobodnog mjesta na iPhone-u. Prebaci fotke na računalo i pokušaj ponovno.

Nesto malo slobodnog mjesta ima. Sumnjam da je zbog toga ovaj error. Jer kada stavim podataka vise nego ima memorije onda mi bas kaze "not enough space...blabla".

Probat cu sad reinstallirat iTunese pa cemo vidjet, makar bas ne polazem nade u to da ce se nesto promijeniti.

15 godina
neaktivan
Itunes problem

Nista nije pomoglo. I dalje trazim rjesenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Itunes problem

Nakon mjesec dana uzaludnih pokusaja problem je i dalje tu. Vec sam na rubu zivaca lagano. Ne mogu sinkronizirati novi iPhone koji sam kupio.

Dakle nije problem u mobitelu nego u kompjuteru. Stvarno vise nemam ideja. Pokusao sam u potpunosti maknuti sve Apple softwaree ali ni to nije uspjelo.

Molim vas ako itko ima neko rjesenje nek me prosvjetli. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Itunes problem

Kontaktiraj Apple.

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
neaktivan
Itunes problem

Budem.

Jedna dodatna informacija:

Prije oko pola godine mi je krepala maticna ploca na kompu i dao sam ju zamjeniti. Sve radi ponovo, ali windows stalno daje poruku da windows nije originalan makar je.

To je sigurno zbog te promjene maticne ploce jer je to kao potpuno novi komp onda. 

Mozda je u tome stvar?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice