Internet užasno spor?

poruka: 17
|
čitano: 5.244
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Internet užasno spor?

Da li se i vama ovo događa u zadnje vrijeme?Meni jednu stranicu otvara pola minute?uTorrent je ugašen...jel zna možda neko kako da riješim problem..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet užasno spor?

za početak ga proskeniraj s malwarebytesom free verzijom,ako nisi već..

edit:kad mi stavljaš thumb down,onda se bar potrudi dati podatke,koji provider,jer router zaštićen..jesi ih zvao,jel komp čist,s čim je skeniran i ostalo,a  ja budala šta ti pomažem...

edit 2:vidim da si ga maknuo,pa zanemari gore napisano..
ali virusi stvarno mogu gadno usporit ,pa nije zgoreg provjerit komp s dobrim skenerom da se nije zavukla kakva gamad..
a i napravit scan s registry repairom..(glary registry repair npr)
tedovito čistit disk(CCleaner je dobar)
i defragmentirat disk(auslogics disk defrag je odličan)
ako to sve štima,krenut dalje s dijagnozom..

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2009 13:09 (seneka).
Moj PC  
4 2 hvala 1
16 godina
protjeran
Internet užasno spor?

Istee probleme sam i ja imo. 1. da te pitam kako se povezues. ja npr.  preko speedd touch thompsona 780iWL. probaj reinstalirat drivere.

Probaj jos izbrisat  cookies/e i te stvari. i jos probaj sa registry boosterom... ja sam na kraju windowse nove instaliro

Only I need is my computer!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Internet užasno spor?
seneka kaže...

za početak ga proskeniraj s malwarebytesom free verzijom,ako nisi već..

edit:kad mi stavljaš thumb down,onda se bar potrudi dati podatke,koji provider,jer router zaštićen..jesi ih zvao,jel komp čist,s čim je skeniran i ostalo,a  ja budala šta ti pomažem...

Ja sam to pokušao ispraviti. Imaš thumb up od mene.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 12:01 (spaceman911).
16 godina
protjeran
ray_OGF kaže...

Da li se i vama ovo događa u zadnje vrijeme?Meni jednu stranicu otvara pola minute?uTorrent je ugašen...jel zna možda neko kako da riješim problem..?

Ja imam identične probleme a ponekad neće ni učitat stranicu iz prve. Imam Thompson SpeedTouch...

Ista stvar mi se dogadja. Reinstalacija windowsa nije pomogla...

A dok sam imao Siemens Ruter isto sam imao problema ali je ruter i prijavljiva grešku "Line Loop Back"

T-Com neće ni mrdnuti prstom da pomogne oko ovoga...

Moj forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 13:09 (xZero1).
17 godina
neaktivan
Internet užasno spor?

Minuta kažeš.....resetrija ruter...i reinstaliraj drivere od lana....(instaliraj drugi internet preglednik...recimo chrome....).....

ako ne pomogne imaš službu za korisnike...dosta su brzi...u tjedan dana dodu :P

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Tale kaže...

Minuta kažeš.....resetrija ruter...i reinstaliraj drivere od lana....(instaliraj drugi internet preglednik...recimo chrome....).....

ako ne pomogne imaš službu za korisnike...dosta su brzi...u tjedan dana dodu :P

ja sam t/com ceko 3 mjeseca da mi dodju i zamjene ruter!!! nazovi sluzbu za korisnike i prijavi kvar mozda ti budes imo vise srece

oni samo odugovlace ko da nezele doc!!!

t/com sluzba:

08009000

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 13:46 (h_rca777).
16 godina
Internet užasno spor?

Da,imam Thomson Speedtocuh ST780WL(i),Flat rate (to toliko i nije bitno),4Mb/s itd...Jedino da probam sa tim driverima sto sam dobio,ali kad dodje do neke provjere on mi trazi korisnicko ime i lozinku za taj ruter..Jel netko mozda zna u cem je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...

Da,imam Thomson Speedtocuh ST780WL(i),Flat rate (to toliko i nije bitno),4Mb/s itd...Jedino da probam sa tim driverima sto sam dobio,ali kad dodje do neke provjere on mi trazi korisnicko ime i lozinku za taj ruter..Jel netko mozda zna u cem je problem?

Mislim da je sa svim routerima isto

Im:

Admin

Šifra:

1234 ili isto Admin, sada se ne mogu sjetiti.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
Internet užasno spor?

i ja imam taj problem koji se počeo događati prije par dana, evo primjer počnem klikati klikati klikati i tako stranice se normalno učitavaju i nakon 20sec normalnog surfanja počne se učitavati po 1 minutu i onda opet normalno 20sec mogu surfati brzo i onda opet 1min (ne)normalno i tako to traje cijeli dan a je već ludimmmmm

isto Speedtouch

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ray_OGF kaže...

to je i meni bilo jucer moras izbrisat potpuno drivere  i onda     tek ih ins.

i nije admin i nije pass: 1234

nego: user i pass:0000

i pobrsi cookiese i probaj gameboosterom sve zaustavit..tako mi je uvjek radilo

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2009 12:53 (h_rca777).
16 godina
Internet užasno spor?

Ma nije u pitanju Šifra i Username za ono kad ides na 192.168.1.1 nego kad instaliram drivere za njega.On tijekom instalacije traži neki Username i Password jer je ruter zaštićen..??  D?

EDIT:Evo slika

Problem Problem
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2009 18:08 (ray_OGF).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Internet užasno spor?

Provaj isključit WebGuard od Avire pa vidi da li je još tako sporo. Meni je bio spor download i otvaranje stranica mise je odvijalo sporo, a kada sam to isključio sve je normalno radilo.

Razer_Copperhead

3 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Internet užasno spor?

jos 1 ti kazem probaj sa gameboosterom!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Razer_Copperhead kaže...

Provaj isključit WebGuard od Avire pa vidi da li je još tako sporo. Meni je bio spor download i otvaranje stranica mise je odvijalo sporo, a kada sam to isključio sve je normalno radilo.

e hvala ti care thump up od mene...pomoglo je,molim admina da zakljuca temu...Smijeh

16 godina
protjeran
ray_OGF kaže...
Razer_Copperhead kaže...

e hvala ti care thump up od mene...pomoglo je,molim admina da zakljuca temu...Smijeh

Ja sam gore napisao da imam i ja problem pa bi volio da mi netko pomogne prije nego se tema zaključa.

Moj forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
Internet užasno spor?

Dajte ljudi želim instalirat te drivere do kraja...Plz pomagajte...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice