Da li se i vama ovo događa u zadnje vrijeme?Meni jednu stranicu otvara pola minute?uTorrent je ugašen...jel zna možda neko kako da riješim problem..?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
za početak ga proskeniraj s malwarebytesom free verzijom,ako nisi već..
edit:kad mi stavljaš thumb down,onda se bar potrudi dati podatke,koji provider,jer router zaštićen..jesi ih zvao,jel komp čist,s čim je skeniran i ostalo,a ja budala šta ti pomažem...
edit 2:vidim da si ga maknuo,pa zanemari gore napisano..
ali virusi stvarno mogu gadno usporit ,pa nije zgoreg provjerit komp s dobrim skenerom da se nije zavukla kakva gamad..
a i napravit scan s registry repairom..(glary registry repair npr)
tedovito čistit disk(CCleaner je dobar)
i defragmentirat disk(auslogics disk defrag je odličan)
ako to sve štima,krenut dalje s dijagnozom..
Istee probleme sam i ja imo. 1. da te pitam kako se povezues. ja npr. preko speedd touch thompsona 780iWL. probaj reinstalirat drivere.
Probaj jos izbrisat cookies/e i te stvari. i jos probaj sa registry boosterom... ja sam na kraju windowse nove instaliro
za početak ga proskeniraj s malwarebytesom free verzijom,ako nisi već..
edit:kad mi stavljaš thumb down,onda se bar potrudi dati podatke,koji provider,jer router zaštićen..jesi ih zvao,jel komp čist,s čim je skeniran i ostalo,a ja budala šta ti pomažem...
Ja sam to pokušao ispraviti. Imaš thumb up od mene.
Da li se i vama ovo događa u zadnje vrijeme?Meni jednu stranicu otvara pola minute?uTorrent je ugašen...jel zna možda neko kako da riješim problem..?
Ja imam identične probleme a ponekad neće ni učitat stranicu iz prve. Imam Thompson SpeedTouch...
Ista stvar mi se dogadja. Reinstalacija windowsa nije pomogla...
A dok sam imao Siemens Ruter isto sam imao problema ali je ruter i prijavljiva grešku "Line Loop Back"
T-Com neće ni mrdnuti prstom da pomogne oko ovoga...
Minuta kažeš.....resetrija ruter...i reinstaliraj drivere od lana....(instaliraj drugi internet preglednik...recimo chrome....).....
ako ne pomogne imaš službu za korisnike...dosta su brzi...u tjedan dana dodu :P
Minuta kažeš.....resetrija ruter...i reinstaliraj drivere od lana....(instaliraj drugi internet preglednik...recimo chrome....).....
ako ne pomogne imaš službu za korisnike...dosta su brzi...u tjedan dana dodu :P
ja sam t/com ceko 3 mjeseca da mi dodju i zamjene ruter!!! nazovi sluzbu za korisnike i prijavi kvar mozda ti budes imo vise srece
oni samo odugovlace ko da nezele doc!!!
t/com sluzba:
08009000
Da,imam Thomson Speedtocuh ST780WL(i),Flat rate (to toliko i nije bitno),4Mb/s itd...Jedino da probam sa tim driverima sto sam dobio,ali kad dodje do neke provjere on mi trazi korisnicko ime i lozinku za taj ruter..Jel netko mozda zna u cem je problem?
Da,imam Thomson Speedtocuh ST780WL(i),Flat rate (to toliko i nije bitno),4Mb/s itd...Jedino da probam sa tim driverima sto sam dobio,ali kad dodje do neke provjere on mi trazi korisnicko ime i lozinku za taj ruter..Jel netko mozda zna u cem je problem?
Mislim da je sa svim routerima isto
Im:
Admin
Šifra:
1234 ili isto Admin, sada se ne mogu sjetiti.
i ja imam taj problem koji se počeo događati prije par dana, evo primjer počnem klikati klikati klikati i tako stranice se normalno učitavaju i nakon 20sec normalnog surfanja počne se učitavati po 1 minutu i onda opet normalno 20sec mogu surfati brzo i onda opet 1min (ne)normalno i tako to traje cijeli dan a je već ludimmmmm
isto Speedtouch
to je i meni bilo jucer moras izbrisat potpuno drivere i onda tek ih ins.
i nije admin i nije pass: 1234
nego: user i pass:0000
i pobrsi cookiese i probaj gameboosterom sve zaustavit..tako mi je uvjek radilo
Provaj isključit WebGuard od Avire pa vidi da li je još tako sporo. Meni je bio spor download i otvaranje stranica mise je odvijalo sporo, a kada sam to isključio sve je normalno radilo.
jos 1 ti kazem probaj sa gameboosterom!!!
Provaj isključit WebGuard od Avire pa vidi da li je još tako sporo. Meni je bio spor download i otvaranje stranica mise je odvijalo sporo, a kada sam to isključio sve je normalno radilo.
e hvala ti care thump up od mene...pomoglo je,molim admina da zakljuca temu...
e hvala ti care thump up od mene...pomoglo je,molim admina da zakljuca temu...
Ja sam gore napisao da imam i ja problem pa bi volio da mi netko pomogne prije nego se tema zaključa.
Dajte ljudi želim instalirat te drivere do kraja...Plz pomagajte...