Instaliranje win xp na acer travel mate 5310

poruka: 9
|
čitano: 2.474
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Instaliranje win xp na acer travel mate 5310 prob

nemrem instalirat xp na ovaj laptop jer kaže da nema diska zna li netko razlog jer disk je tu.

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Instaliranje win xp na acer travel mate 5310
koriva kaže...

nemrem instalirat xp na ovaj laptop jer kaže da nema diska zna li netko razlog jer disk je tu.

Hvala

uđi u bios i premjesti sata mode sa AHCI na IDE

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
18 godina
neaktivan

E da bilo bi to divno i ja sam imao takvu ideju al u biosu nigde nema opcija bilo kakvih promjena osim butanja,vremena datuma,informacije o komponentama koje nemrem mijenjat ,za disk piše ID0 Hitaci,hitno mi je a neznam štacu.

16 godina
moderator

ajde lijepo onda poslikaj sve ekrane u biosu i stavi tu pa da vidimo

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
16 godina
neaktivan
koriva kaže...

E da bilo bi to divno i ja sam imao takvu ideju al u biosu nigde nema opcija bilo kakvih promjena osim butanja,vremena datuma,informacije o komponentama koje nemrem mijenjat ,za disk piše ID0 Hitaci,hitno mi je a neznam štacu.

Imaš na Acerovom linku za SATA ACHI Driver za WIN XP. Ali prije toga trebao slipstremat ( nLite) da može driver stavit u XP onda CD pržit i onda sa CD kod instalacije automatski prepozna.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 21:36 (Nello).
18 godina
neaktivan

ozbiljno ili kaj pa sad nemam sčim uslikat al mogu opisat,znaci na prvoj stranici biosa nemrem nista mjenjat a navodi se procesor intel celeron 520,ide model name hitachi hts541680J9sa00-(s1) itd itd al tu nemrem nikaj mjenjat,sljedeca kartica je: Main  gdje su system time system date system memory extend memory video memory  quielet boot network boot f 12 boot d2d recovery,sljedeca kartica :security i tu su kojekakvi pasvordi pa je sljedeca kartica boot menu i dalje exit i nema vise,ovo još nisamvidio pomagajte ak neko zna

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Nello kaže...
koriva kaže...

Imaš na Acerovom linku za SATA ACHI Driver za WIN XP. Ali prije toga trebao slipstremat ( nLite) da može driver stavit u XP onda CD pržit i onda sa CD kod instalacije automatski prepozna.

nlite je program,probat cu ak uspijem napravit cd sa driverima sata

17 godina
neaktivan

Slipstreamanje SATA drivera u windows instalaciju bi trebalo riješiti stvar. Vjerujem da znaš kako to napraviti?

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice