Instalacija CATIA_V5R21_32bit na 64 bitne win 10-7

poruka: 13
|
čitano: 1.667
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Instalacija CATIA_V5R21_32bit na win 10(7) 64 bit

Da li je ovo moguće?

Negdje sam čitao ranije da postoji neka zakrpa odnosno dodak 64bitnim windowsima, nakon čega se mogu pokretati starije igre za 64 bitne Winse. Da li se pomoću toga mogu pokrenuti i zahtjevniji programi poput CATIA-e? Od kuda se može taj program skinuti?

Bolje biti pijan nego star

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

brčni malo na slikice 

vjerojatno tu postoji objašnjenje

O nama će pričat ka i mi o Atlantidi, a možda i neće, ma jebo nas nemamo sreće

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li tko zna?

Ili možda od kuda skinuti 64 bitnu verziju bez virusa?

Probao sam se registrirati na neke otvorene privatne torente, ali povlačim samo kontaminirani program.

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

sa čime je "kontaminiran" ?

0 0 hvala 0
15 godina

Vjerojatno krek je kontaminiran

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kontaminiran program i krek trojanom

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Instalacija CATIA_V5R21_32bit na win 10(7) 64
Femilano kaže...

Da li je ovo moguće?

Negdje sam čitao ranije da postoji neka zakrpa odnosno dodak 64bitnim windowsima, nakon čega se mogu pokretati starije igre za 64 bitne Winse. Da li se pomoću toga mogu pokrenuti i zahtjevniji programi poput CATIA-e? Od kuda se može taj program skinuti?

Ne znam zašto ne bi bilo, x86 emulator(WOW64) dolazi s OS-om ne tribaš skidat ništa. 

16 godina
Femilano kaže...

Da li je ovo moguće?

- ako se ne znaš snaći, tad je preporučljivo to ne raditi ili barem ''po tiho''..

- win 64 odavno ima WoW i možeš koristiti 32bitne appse, naravno, to ne znači da sve može raditi, npr driveri moraju biti za OS-konkretan.. dok se soft zna štititi, zastarjeva pa nije isto danas ili prije desetak godina verzija softa-win/OSa npr nije isto win10 prvi od prije par godina i posljednji build 1809.. svakim polugodišnjim buildom su nešto 'ubijali' od backwards komptatibilnosti (starog softa, pogotovo za 16-32 bit..).

- specifične apps, potrebe koristitš na odgovarajućem PCju, to uključuje HW+SW (sve, pa i winver).. ne samo tvoju želju za nešto probati.. Kao što igra može tražiti GPU-CPU-RAM.. tako i ostatak softa može tražiti nešto specifično od OSa i ne mora stari soft raditi na novom OSu jer ga npr ne prepozna (nije postojao) i tad sama instalacija može biti problem. CATIA nije tetris.. + zaštita.

Femilano kaže...

Da li tko zna?

Ili možda od kuda skinuti 64 bitnu verziju bez virusa?

Probao sam se registrirati na neke otvorene privatne torente, ali povlačim samo kontaminirani program.

-takve stvari se ne pitaju, dok bez virusa ne možeš znati.. osim nadati se da origigi nije obogaćen malwareom npr na nekom legitimnom izvoru koji za komercijalu nije torrent-tpb.

.. možda na stranicama proizvođača? :)

- pirati nisu doboćudna bića koja nešto dijele džabe, česta situacija je da ti uvale nešto, malware-virus ili posljednjih godina popularni mineri, dok je vjerojatno najgore crypt.. tj to je tvoj rizik kojeg moraš biti svjestan.. i zato ako ne moraš, ne radi to. (ne moraliziram.. nego logika, (ne)potreban rizik, ako je potrebno tad taj rizik prihvatiš ali nakon tog si prihvatio i moguće posljedice npr da ti crypt-ransom ubije sve dokumente..)

Femilano kaže...

-svi crackovi su od antivirusa označeni kao virus-malware.. to je tad tvoj svjesni rizik, npr gašenje av-a koji inače automatski briše.. ti ne možeš (ni ja) znati jel nešto virus. Soft industrija tu štiti svoj interes, legitimno i svaki crack-aktivator je 'virus'.. a dok ne vidiš posljedice ne možeš znati. = rizik kojeg tad moraš preuzeti.

-zato se to ne radi samo 'za probu' ili iz dosade..

+ popularan soft (npr win, igre..) su lako dostupni + širi izbor 'dobavljača' dok je ovakav opskurniji soft ograničen na par izvora a time i rizik 'ruskog ruleta' raste, jer ni pirati ne rade bez nekog interesa nisu altruisti.

-zato, prvo traži na stranicama proizvođača, legalno-legitimno.. npr neki demo-trial.. i koristi-instaliraj ono što stvarno trebaš, nema smisla rizik bez razloga.

-drugi dio, specijalizirane app su upravo takve, tad sve prilagodiš takvoj potrebi, os-pc.. sve. Tad to nije kućni pc za gaming ili uredski.. nego za konkretan posao, možda mac, linux.. ili win xp/dos.. ne nužno posljednji win10 pogotovo kad je soft stariji od par godina što je u ITu kao doba dinosaura...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
om-prat kaže...
Femilano kaže...

Da li je ovo moguće?

Ne znam zašto ne bi bilo, x86 emulator(WOW64) dolazi s OS-om ne tribaš skidat ništa. 

Molio bih pomoć, gdje i kako pokrenuti emulator.

15 godina
neaktivan

To se sve događa automatski, so much so da nitko nije ni trebao spominjati "nekakve emulatore".

Kakvu grešku dobiješ kod pokretanja aplikacije? Ako si uopće probao, meni se čini da ti pitaš ovako za svaki slučaj...

Windows 10 je moguće skinuti sa službene Microsoftove stranice.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2018 18:43 (Alkaline).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Re: Instalacija CATIA_V5R21_32bit na 64 bitne win
Femilano kaže...

👍

16 godina
neaktivan

bravo moj!

16 godina
neaktivan
Alkaline kaže...

To se sve događa automatski, so much so da nitko nije ni trebao spominjati "nekakve emulatore".

Kakvu grešku dobiješ kod pokretanja aplikacije? Ako si uopće probao, meni se čini da ti pitaš ovako za svaki slučaj...

Windows 10 je moguće skinuti sa službene Microsoftove stranice.

Ppokušao sam instalaciju, ali nakon kratkog vremena jednostavno radnja na instalaciji jednostavno prestane. OS je WIN10.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice