Hoce li mi disc cleanup izbrisati muziku i filmove

poruka: 3
|
čitano: 3.563
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

hi

imam program disc  cleanup koji mi brise razne fileove kako bi mi se prosirio slobodan prostor na disku

nisam ga nikada koristio

pise ovo: disc cleanup is calculating how much space you will be able to free on c:

scaning:compress old files

i na kraju mi pokaze da mi moze osloboditi oko 22 gigabajta  prostora i pita me zelim li izbrisati te podatke

sad meni je to sumnjivo i bojim se da mi ne izbrise downloadanu muziku i filmove koju imam na laptopu

(koju nisam dugo koristio ili nesto uopce , a ne bi htio nikako da mi se to izbrise)

zelim da mi sva muzika i fil movi u folderu downloads ostane ista

da li da pokrenem taj program ili ne , na discu mi nedostaje slobodnog prostora

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Hoce li mi disc cleanup izbrisati muziku i fil
berlincro1 kaže...

hi

imam program disc  cleanup koji mi brise razne fileove kako bi mi se prosirio slobodan prostor na disku

nisam ga nikada koristio

pise ovo: disc cleanup is calculating how much space you will be able to free on c:

scaning:compress old files

i na kraju mi pokaze da mi moze osloboditi oko 22 gigabajta  prostora i pita me zelim li izbrisati te podatke

sad meni je to sumnjivo i bojim se da mi ne izbrise downloadanu muziku i filmove koju imam na laptopu

(koju nisam dugo koristio ili nesto uopce , a ne bi htio nikako da mi se to izbrise)

zelim da mi sva muzika i fil movi u folderu downloads ostane ista

da li da pokrenem taj program ili ne , na discu mi nedostaje slobodnog prostora

ne bi trebao izbrisati, ali taj program ti pokaže nakon analize u kojim folderima ima koliko zauzetog i što zauzima prostor

Treba li operirati i vaše računalo?
16 godina
neaktivan

...ma nema straha da će ti disc cleanup bilo šta potrebno izbrisati, dapače, preporučujem ti i slijedeće;

...idi u control panel, otvori ikonu sytem, označi System restore, drive C, pritisni settings i pomoću

kliznika smanji Disk space to use na minimum npr 3%...to učini za svaku particiju...nakon toga restartaj

kompjuter...instaliraj si još CCleaner ili Glary Utilities, za brisanje smeća iz systema...

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 10:21 (Jurra).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice