Google problem

poruka: 7
|
čitano: 2.244
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Google problem
pitanje
prihvaćeno rješenje

Koristim browser "Opera" 9.25 i windowse xp. od nedavno sam pokupio nekakve trojance koje sam rijesio Nod-om32 i adawareom.

Sve funkcionira dobro, medjutim kad pokrenem browser   ( Operu ) pocetna stranica mi je google koju uredno otvori.

Kad upisem bilo koji pojam u google pretrazivac ne desava se nista. Instalirao sam " Mozzilu " , 10 minuta je bilo dobro, a onda je

i tu pocelo isto. Na IE ista stvar. Googleov pretrazivac ne reagira kad upisem bilo koji pojam. Sve stranice ( linkovi ) koje imam u favoritima rade

normalno ( otvaraju se kao i google ) . Ali pretrazivanje unutar googlea ne funkcionira. Obrisao sam Operu pobrisao registre ali opet isto.

Ako je netko imao slican problem neka javi.

Hvala !

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2008 13:22 (leklerk).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Google problem

da li netko zna kako trajno isključiti taj instant search koji su ti mediokriteti koje zapošljavaju postavili kao default?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Google problem
seneka kaže...

da li netko zna kako trajno isključiti taj instant search koji su ti mediokriteti koje zapošljavaju postavili kao default?

Na google.com ideš na Postavke -> Opcije pretraživanja -> skrolaš dolje do Google Instant -> Ne koristi Google Instant.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
17 godina
neaktivan
deadman kaže...

Na google.com ideš na Postavke -> Opcije pretraživanja -> skrolaš dolje do Google Instant -> Ne koristi Google Instant.

znam to deadman,problem je što se nakon restarta firefoxa ponovno uključi (kad je ff podešen da kod zatvaranja briše history,cache i cookije,a tako mi je podešen..)
e sad ako stavim da mi pamti povijest(remember history),ne briše ništa,mislim da je stvar do cookija
ne znam da li je uopće moguće staviti cookije od googla na exclude na onim gornjim postavkama ff )
ili bi trebao to napraviti u ccleaneru,ali to podrazumijeva da moram mijenjati i postavke ff i ponovno koristiti ccleaner,a to mi se ne da jer duže vrijeme to ne radim {#}

14 godina
neaktivan

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

hvala ti puno jos kada bi mi mogao pomoci oko google alatne trake ???

znam da sam dosadan ali j....a ko pita ne skita
14 godina
neaktivan
Google problem

Da ne otvaram temu, zadnjih mjesec dana mi google jedva pronalazi slike. Moja navika je upisati pojam u "web" search, pa onda stisnuti "slike". Kad tako napravim tražilica ne nađe ni jednu sliku, nego piše da provjerim pojam, adresu i sl. Vjerojatnost da će se to dogoditi je 9/10. A ako idem odmah na slike onda nađe, ali ne uvijek. Može pomoćč ? Moje pitanje možete sažeti u: "Google često ne pronalazi slike."

Ustajte prezreni na svijetu !
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice