Driver smrzava/ruši windowse

poruka: 8
|
čitano: 2.089
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
http://prntscr.com/1qjphs
Whocrashed javlja ovo. Međutim probao sam 4 razna drivera i sa svima se javlja isti problem. Ta ista grafička (vidi pod moj PC) sasvim je uredno radila na staroj matičnoj s dvojezgrenim Athlonom II i istim OS-om.Problem se javlja nakon 20tak minuta igranja neke igre( događa se u doti 2, Battlefieldu i ostalim igram koje igram). Zanima me je li netko imao sličan problem? Mene više izluđuje jer nemogu pošteno igrati igre s frendovima a najviše se bojim da nije hardverski problem.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kakve su ti temperature grafičke dok igraš?

Pogotovu pogledaj kakvu temperaturu ti ima VRM na grafičkoj, jer ako se on pregrijava zna srušiti sistem,

a sistem ti to onda prikazuje kao random GPU/VGA-driver greške.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Driver smrzava/ruši windowse
Temperature su okay. U loadu ne prelaze 47°c
17 godina

Moglo bi biti da je do OC-a grafe. Spusti clock memorije i procesora grafičke na vrjednosti normalnog modela. Meni su se isto windowsi smrzavali zbog tvornički OC grafe, 

Recimo OC mi je 2200 MHz memorija, a standardno je 1800, a proc je na 1000, a standarno 900. Skinio sam MSI Afterburner i spustio clockove i otad nemam problema.

Trebao bi narediti core clock na 1000 Mhz, a memoriju na 1500 Mhz http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/7000/7790/Pages/radeon-7790.aspx#3

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 14:20 (Hummer).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Neznam kako je radila da drugoj matičnoj s istim clockom.Ali probat ću hvala!
15 godina
Vratio sam clock GPU-a i memorije na one od referentnog modela i opet se događa isto.
12 godina
neaktivan

Provjeri drivere, pokušaj ih ponovno instalirati. Ako ti to ne uspije pokušaj izbrisati i instalirati .Net framework.

Ja sam imao sličnih problema pa je ovo sa .Netom pomoglo

{#}

It's only logical!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nix the bear kaže...

Provjeri drivere, pokušaj ih ponovno instalirati. Ako ti to ne uspije pokušaj izbrisati i instalirati .Net framework.

Ja sam imao sličnih problema pa je ovo sa .Netom pomoglo

{#}

Porbao sam ih nekoliko i netove isto...na kraju sam vratio bios na default i sad radi...

EDIT: Počeo smrzavati u windowsima u random vremena...Neznam sad jeli do drivera ili ne... 

EDIT 2 : Nema crash dumpova WTF

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 16:47 (dj_renny).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice