Whocrashed javlja ovo. Međutim probao sam 4 razna drivera i sa svima se javlja isti problem. Ta ista grafička (vidi pod moj PC) sasvim je uredno radila na staroj matičnoj s dvojezgrenim Athlonom II i istim OS-om.Problem se javlja nakon 20tak minuta igranja neke igre( događa se u doti 2, Battlefieldu i ostalim igram koje igram). Zanima me je li netko imao sličan problem? Mene više izluđuje jer nemogu pošteno igrati igre s frendovima a najviše se bojim da nije hardverski problem.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Whocrashed javlja ovo. Međutim probao sam 4 razna drivera i sa svima se javlja isti problem. Ta ista grafička (vidi pod moj PC) sasvim je uredno radila na staroj matičnoj s dvojezgrenim Athlonom II i istim OS-om.Problem se javlja nakon 20tak minuta igranja neke igre( događa se u doti 2, Battlefieldu i ostalim igram koje igram). Zanima me je li netko imao sličan problem? Mene više izluđuje jer nemogu pošteno igrati igre s frendovima a najviše se bojim da nije hardverski problem.
Kakve su ti temperature grafičke dok igraš?
Pogotovu pogledaj kakvu temperaturu ti ima VRM na grafičkoj, jer ako se on pregrijava zna srušiti sistem,
a sistem ti to onda prikazuje kao random GPU/VGA-driver greške.
Moglo bi biti da je do OC-a grafe. Spusti clock memorije i procesora grafičke na vrjednosti normalnog modela. Meni su se isto windowsi smrzavali zbog tvornički OC grafe,
Recimo OC mi je 2200 MHz memorija, a standardno je 1800, a proc je na 1000, a standarno 900. Skinio sam MSI Afterburner i spustio clockove i otad nemam problema.
Trebao bi narediti core clock na 1000 Mhz, a memoriju na 1500 Mhz http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/7000/7790/Pages/radeon-7790.aspx#3
Provjeri drivere, pokušaj ih ponovno instalirati. Ako ti to ne uspije pokušaj izbrisati i instalirati .Net framework.
Ja sam imao sličnih problema pa je ovo sa .Netom pomoglo

Provjeri drivere, pokušaj ih ponovno instalirati. Ako ti to ne uspije pokušaj izbrisati i instalirati .Net framework.
Ja sam imao sličnih problema pa je ovo sa .Netom pomoglo

Porbao sam ih nekoliko i netove isto...na kraju sam vratio bios na default i sad radi...
EDIT: Počeo smrzavati u windowsima u random vremena...Neznam sad jeli do drivera ili ne...
EDIT 2 : Nema crash dumpova WTF