Cim upalim Wireles COD4 lagga

poruka: 5
|
čitano: 2.211
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako imam 2 kompa kod kuce koji su zicno spojeni na internet...frend mi se spaja trecim kompjuterom preko wirelesa na moj internet...znaci kad ugasim wireles nama dvojici COD4 ide bez i trunke lagga,kad upalim wireles i frend se spoji odma nama COD4 lagga a on kaze da nista ne skida...ovako smo spojeni vec 3 godine i ovaj problem se poceo desavati prije mjesec dana...(znaci normalno je kad on downloada nesto da mi je ping preko 500 i vise) meni je ping na hrv serverim 30-40 ali lagga u zadnjih mjesec dana...probao sam resetirati ruter vec par puta i ne pomaze...
COD4 ovako vec igram koliko imam i internet znaci cca3 god i tek sad mi se poceo događati ovaj problem
Ima tko kavo rjesenja za ovaj problem? 

Mafija sused,lopovi su među nama!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A očito netko nekaj skida..il ti se netko nakačio na net.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Cim upalim Wireles COD4 lagga
Unworthy_For_Life kaže...

A očito netko nekaj skida..il ti se netko nakačio na net.

A da netko nesta skida nebi mi ping bio normalan 30-40...jel moze bit mozda da ako ni neskida nitko nista ali se prispoji na net jos netko da neznam da je veza opterecena zbog puno spajanja na nju?

15 godina
neaktivan

Meni takodjer ping nepada ispod 400, a brzinan eta je zadovoljavajuca, dapace, brzina je odlicna i otvaram sve stranice super brzo, ali neznam zasto je u igrici ping toliki!! Da netko nesto skida, ne bi mi tako dobro otvaralo ostale stranice...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Cim upalim Wireles COD4 lagga
mp9 kaže...

Meni takodjer ping nepada ispod 400, a brzinan eta je zadovoljavajuca, dapace, brzina je odlicna i otvaram sve stranice super brzo, ali neznam zasto je u igrici ping toliki!! Da netko nesto skida, ne bi mi tako dobro otvaralo ostale stranice...

Ma otvara ti stranice na internetu bez problema kad netko nesta skida...a tebi ocito skida kad ti je toliki ping nema drugog razloga sto posto

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice