da. ako nisam spojen na net( wirales adapter izvadim)i sve funka(igrice sa kartama,otvaram programe...).ukljucim wirales adapter krenem na fejs ili skype...komp se zamrzne.znali tko di traziti problem??dali moze biti do procesora ako kao sto sam naveo ,sve radi dok se ne spojim na net..testirao sam ram.hdd,napajanje.ono mislio sam nije do toga ali da i to provjerim..pls bilo kakva ideja od kuda da krenem dobro bu dosla.hv
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da. ako nisam spojen na net( wirales adapter izvadim)i sve funka(igrice sa kartama,otvaram programe...).ukljucim wirales adapter krenem na fejs ili skype...komp se zamrzne.znali tko di traziti problem??dali moze biti do procesora ako kao sto sam naveo ,sve radi dok se ne spojim na net..testirao sam ram.hdd,napajanje.ono mislio sam nije do toga ali da i to provjerim..pls bilo kakva ideja od kuda da krenem dobro bu dosla.hv
koliko memorije imaš na kompu?
obzirom da ti se komp zamrzava dok koristiš wireless adapter a normalno radi bez njega, logika nalaže da je u njemu problem. ili je pokvaren ili su ti driveri za njega zastarjeli
koliko memorije imaš na kompu?
obzirom da ti se komp zamrzava dok koristiš wireless adapter a normalno radi bez njega, logika nalaže da je u njemu problem. ili je pokvaren ili su ti driveri za njega zastarjeli
imam oko 500 ram mem,a pokusao sam sa dva wireless adapterta pa sam iskljucio kvar na adapteru..dal ima logike da je problem na procesoru(pokrenem net i procesor treba popratiti to al nemoze)?? zelio bih reci da sam otvorio:siw,malvare skener,pinbal igricu pasijans sve u isto vrijeme to ne zaledi komp a obicni fejs zaledi????
to je neki stariji komp? (obzirom da ti je pod My Pc komp sa 2 GB memorije)
pogledaj u Task manageru koliko ti koji program zauzima memorije.
moguće da browser zahtjeva previše memorije. koja verzija browsera je?
Sigurno Anonymus....
to je neki stariji komp? (obzirom da ti je pod My Pc komp sa 2 GB memorije)
pogledaj u Task manageru koliko ti koji program zauzima memorije.
moguće da browser zahtjeva previše memorije. koja verzija browsera je?
da stariji komp,nije moj..joj soryy shvatio sam da i bez interneta ako duze od deset minuta nes otvaram npr.moje racunalo...smrzne se...izvadio sam procesor i vidim da je gorio...(zeznulo me sto sam par minuta otvarao nes bez internerta i sve islo a kad bih ukljucio wiraless adapter i isao na googl zaledio bi se),to me odvuklo u krivom pravcu,ono bas me izludilo,hm...hvala na pomoci..