evo prije pol sata mozilla se zblokira i vidim kao windowsi javljaju da su zarazeni i vidim neku novu nepoznatu ikonicu u taskbaru i kliknem i kao neko sucelje antivirusa i pise antivirus system pro i avira pocne javljat da je nasla nesto i stisnem remove ali ovaj asp blokira i kao neko upozorenje da je avira virus a avira javlja da je virus u c:program files:ktsda(tak nekaj bzvz napisano) i unutra exe nekog glupog imena isto i stavim mis preko i pise da je kao avira napravila i naravno da ne povjerujem i pokusam obrisat ali naravno ne mogu
probam task manager da ugasim i opet za njega javlja da je virus i onda upalim malwarebytes(njega nije blokirao asp) i skeniram i nade 6 inficiranih fileova i stisnem da makne sve ali i makne 5 ne sjecam se sad cega ali ostane onaj exe file koji sam gore napisao i restartam kompjuter i ugasim internet i obrisem rucno taj folder i onaj exe i sve normalno i ne blokira se i pokrenem ccleaner i obrisem neki file u registryu koji pripada tom exe-u i jos par nekih ali to je vjerojatno od necega sto sam ja brisao jos prije i nakon toga updateam malwarebytse i skeniram opet i nista ne nalazi i onda updateam superantispyware free i skeniram i on nista ne nalazi
sad mene zanima
1.jel to znaci da sam se sigurno rjesio virusa
2.jel valjaju malwarebytse i i superantispyware
3.kako sam mogao pokupiti to kada nisam nista skidao u tom trenutku a upaljene su mi bile ciste stranice tj bug,modernwarfare247,torrenthr i jos neke na kojima sam citao vijesti za mw2
4.i od instaliranih antivirusa i toga imam instalirano-avira,malwarebytse,superantispyware i jos spybot i ad aware iako ih rijetko koristim pa jel mi treba jos nesto za zastitu ili je ovo dovoljno i jel dovoljno dobro
5. i jel moze imat veze s ovim windows updater ili kako se vec zove jer mi vec od 7.mj po par puta u tjednu skida software distibutio service 3.0