Adobe Flash problem- sporo ucitavanje

poruka: 4
|
čitano: 2.995
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Uglavnom na odredenim stranicama imam problem sa adobe flash playerom. npr video mi se ucitava ali jako dugo pa npr.. ucita pa zastane pa trebam cekat par sekundi da krene. mislio sam da je to stranica koje posjecujem. ali jucer sam sa mobitelom probao i radi bezprijekorno.

Da li postoji bilo kakvo rijesenje za takav problem i da li postoji alternativa adobe flash playeru..

Ne kuzim zasto bi stekalo na pc-u a na mobitelu radilo super- znaci da je negdje u softwareu problem..

evo neki glupi primjer kako to izgleda

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 12:06 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

nitko?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Adobe Flash problem- sporo ucitavanje

Reinstaliraj player, ali takav problem uglavnom nije u softveru već u internet vezi.

18 godina
neaktivan
Re: Adobe Flash problem- sporo ucitavanje
makopos kaže...

Reinstaliraj player, ali takav problem uglavnom nije u softveru već u internet vezi.

ali onda mi nebi na mobu preko wifia istog providera preko istog modema radilo sve super?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice