Adobe CS3 i 64bitna Vista

poruka: 6
|
čitano: 1.234
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ovako, htio bih instalirati 64bitnu Vistu, ali uvijek je bio problem podrška za softwer, sve što bi instalirao podržava 64bitni sustav, no Adobe CS3 paket službeno ne podržava 64binte Windowse.

Zanima me da li je tko instalirao cijeli Adobin CS3 paket na 64bitne Windowse i da li vam svi programi iz Adobinog CS3 paketa rade normalno? Korisitim gotovo sve programe, od Photoshopa, Indesigna, Illustratora, Premiera... Pa ne bi htio nakon instalacije na 64 bitne windowse nakon mjesec dana saznati da mi nešto ne štima sa nekim od programa.

Zanima me dal li je netko naišao na problem, da uoppće ne mogu otvoriti program ili slično....

Antec 900, P5K Deluxe, Core 2 Quad 2.4, 4gb (DDR3 800Mhz) RAM, Nvidia 8800gtx, 640gb HDD, Dell 2007WFP, Vista Ultimate

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Adobe CS3 i 64bitna Vista

ne ne ne, 32bit programi uredno radi pod 64bit wondowsima,

problem nastaje jedino u obrnutoj situaciji, 64bit program pod 32bit windowsima.

Ja sam imao win64bit koji je radio OK na amd-u 64bit, ali sam skuzio da nemam ni jedan 64bit program i da mi je takav sustav totalno nepotreban.

Inace, bilo je test prije par brojeva u bug-u gdje ti je sve ljepo pisalo, a zakljucak je bio da 64bit win nemaju svrhu ako se na njemu pokrecu 32bitni programi.

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina
pixelatem kaže...

ne ne ne, 32bit programi uredno radi pod 64bit wondowsima,

Ja sam imao win64bit koji je radio OK na amd-u 64bit, ali sam skuzio da nemam ni jedan 64bit program i da mi je takav sustav totalno nepotreban.

To sto kazes odnosi se emulator 32-bitnih aplikacija koji se nalaze u 64-bitnoj visti. Ali opet program mora podrzavati 64-bitne os-ove da bi radio. Evo primjer 2 nedavno instalirana programa kod mene:
O&O defragmenter 10 - na visti x64 izbaci poruku da mora os biti win2000 ili noviji (????) dok verzija 8 radi
Glary utilities (zadnja verzija) - ne podrzava 64-bitni os i nece da se instalira (dok je prethodna verzija radila ali nisam imao undelete opciju koja mi je zatrebala)

Ako ti je potrebno vise od 3 GB radne memorije, 64bitni os ne da nije nepotreban nego nema alternativu.

@picart: ako kazu da sluzbeno nepodrzavaju 64 bitni os, velika je vjerovatnost da bar nesto od toga nece fino da radi.

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
17 godina
neaktivan

ja sam prije jedno mjesec dana na neki stari hard instalirao vistu x64 i CS3 master paket, samo za probu. (imam 4GB-rama)

u 15-ak minuta klikanja po aplikacijama Photoshop, Illustrator, InDesing... sve je radilo fino glatko.

Mislim da ti bez 4GB rama nema smisla stavljati x64 OS samo zbog Adobe CS3-a

0 0 hvala 0
17 godina
Seabro kaže...

ja sam prije jedno mjesec dana na neki stari hard instalirao vistu x64 i CS3 master paket, samo za probu. (imam 4GB-rama)

u 15-ak minuta klikanja po aplikacijama Photoshop, Illustrator, InDesing... sve je radilo fino glatko.

Mislim da ti bez 4GB rama nema smisla stavljati x64 OS samo zbog Adobe CS3-a

Imam 4gb, i razmišljam da nadogradim sa još (dok je za siću). Isključivo zbog Maye. Ali ako mi ne rade Adobini programi na x64 OS-u onda sigurno ne bi prolazio na x64.

Probat ću, pa će valjda raditi ko i tebi, fino i glatko.

Antec 900, P5K Deluxe, Core 2 Quad 2.4, 4gb (DDR3 800Mhz) RAM, Nvidia 8800gtx, 640gb HDD, Dell 2007WFP, Vista Ultimate
17 godina
neaktivan

Pricekaj da izadze Photosho CS4 koji ce biti 64-bitan.

Do  daljneg  sve vazi to sto su ti  rekli ostali u vezi 64-bit Windowse

P1 200 Mhz RAM 32Mb Hdd 500 Mb Win 98 (i jako sam sretan)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice