Torrent klijent diskonektira wifi adapter

poruka: 2
|
čitano: 863
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, jučer mi se počeo događati čudan problem. Ne koristim torrent često, možda dva-tri puta mjesečno ali  sve je normalno radilo do jučer kad sam htjeo nešto skinuti. 

Brzina downloada bi se popela dokle valjda može i onda bi nakon par trenutaka počela opadati do nule, nakon toga bi  "mrežna ikona" pokazivala da nisam spojen na wifi te  naposljetku bi pokazivala da wifi usb adapter uopće nije spojen tj. kao da sam ga fizički iskopčao iz računala. Nakon par sekundi bi windows opet prepoznao adapter, našao wifi i spojio se, torrent bi ponovno započeo download, problem bi se ponovno pojavio i tako u krug.

Adapter je tp-link tl-wn722n i spajam se na wifi od mobitela.

stvari koje sam eliminirao:

OS - imam dual boot win8.1 i win10, događa se na oba sustava.

torrent klijent -probao i utorrent i bit torrent.

nije do T-coma jer ostali downloadi (steam, browser itd) idu bez problema po max brzini.

Dakle  meni se čini da je problem ili u adapteru ili u nekim postavkama torrenta ali opet nije mi jasno zašto je prije par tjedana sve radilo na istom OS-u, istom torrentu, s istim adapterom a sad ne radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

uTorrent i BitTorrent ti je zapravo isti komad softvera, samo što imaju drugačiji logo. Probaj skidati preko Deluge i qBittorrenta, pa javi ako će se problem ponavljati.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice