Kćerka i ja bismo htjeli uzeti Wlan USB stikove i svako svoj komp spojiti na jedan vipov homebox. Ako bi to radilo sutra idem kupiti neke jeftinije USB Wlan stikove jer nam je udaljenost manja od 10 metara.
Mogu li 2 kompa bežično na vipov homebox?
- poruka: 9
- |
- čitano: 4.009
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kćerka i ja bismo htjeli uzeti Wlan USB stikove i svako svoj komp spojiti na jedan vipov homebox. Ako bi to radilo sutra idem kupiti neke jeftinije USB Wlan stikove jer nam je udaljenost manja od 10 metara.
Hvala lega, nisam bio siguran pa sam htjeo čuti nekog iskusnijeg jer još do sada nisam ništa umrežavao.
Do prije neki dan sam imao samo web"n"walk stik pa sam nedavno uzeo i vipov homebox jer jako brzo potrošim 512 MB na stiku a i brzina je EDGE dok sa vipom imam UMTS i u paušalu 2 Giga. ADSL će mi možda za koji mjesec (ili godinu) proći kroz selo, pa se snalazim.
Samo paznja sa surfanjem na Homeboxu. Prekoracenje limita kosta jako jako puno.
Rekli su mi da je samo 20 lipa megabajt preko onih 2 giga. Možeš misliti kako mi je bilo samo na web"n"walku kada sam imao u 112.50kn samo 512 mega, a i kod njih je svaki naredni megabajt 20 lipa. Čini mi se da su u Tele2 još najbolji (glede neta na stik) jer oni kud su skoro duplo jeftiniji, računaju samo po 1 kilobajt a ne kao ostali da zaokruže na 10 kilobajta.
Znaci neces zvati vip i pitati ih je li to izvedivo nego odma u glavu kupiti ta dva sticka jer je neki lik na forumu reka da se to moze!?! Nemoj nemoj ti zvati svog internet providera bolje sam nesto kemijati.
Rekli su mi da je samo 20 lipa megabajt preko onih 2 giga.
Rekli su mi da je samo 20 lipa megabajt preko onih 2 giga.
Ma to je sve uredu. Nisam ni planirao ništa skidati, samo čitati i malo na forum.
Radi bez problema, ali sam uzeo za sada samo 1 stik, pa ga prebacujemo iz kompa u komp po potrebi a ako nam dojadi može se kasnije uzeti još jedan.
Nije to neka investicija (112,oo kn) da bih se morao dugo raspitivati kao za npr. grafu ili HDD hladnjak i sl.