Gdje potraziti pomoc?

poruka: 4
|
čitano: 1.080
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Gdje potraziti pomoc?

naime imam jedan uzasno iritantan problem s internetom. provider mi je Bnet i 3 godine sam bio jako zadovoljan njihovom uslugom do zadnjih mjesec dana.

random mi se desavaju oscilacije pinga u igrama sa 40 na 200 pa cak i 400. i to se desava konstantno zbog cega mi je bilo kakvo online igranje prakticki nemoguce. 2 racunala su spojena na mrezu. uklonio sam wireless i spojio racunala zicano da bi otklonio ikakvu mogucnost krade interneta. nije pomoglo.

zvao sam Bnet koji kaze da je sve ok kod njih no nakon 5-6 dana natezanja poslali su tehnicare koji su promjenili onaj razdjelnik iza tv-a, stavili novi ruter i problem se na speedtestu otklonio, no u igrama se vratio nakon par dana. portovi su otvoreni, sve je stimalo 3 godine i sad vise ne znam gdje potraziti pomoc. mislio sam srusit winse al opet da je u tome problem nebi se desio na 2 racunala istovremeno.

i sad ne znam gdje vise potrazit pomoc, nisam toliko strucan da sam petljam po tome, Bnet je odradio svoje, a sumnjam da je problem takve prirode da zovem informaticara. sad vas molim za pomoc da me malo uputite jer nezz vise sta da radim. bojim se promjenit providera a da problem ne ostane tu.

ukratko sta da radim??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gdje potraziti pomoc?

mijenjaj operatera!

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Gdje potraziti pomoc?
vjeksi kaže...

mijenjaj operatera!

bez problema, kad bi bio siguran da ce to otklonit problem. zivim u zgradi di je i kutija od Bneta i svi imamo bnet, opcija mi je prec na Vip koji je kupio Bnet i opet bi mi sve islo preko iste infrastrukture, a posto sam podstanar zeznuto mi se obavezat 2 godine ugovorom opet jer ne znam koliko cu boravit na ovoj adresi jos i oce li sljedeca imat uvjete za mrezu na koju predem.

speedtest pokazuje sve u redu i oni se vode iskljucivo za time, a ne online aplikacijama koje pokrenem i problem se desava random, 2 dana radi, treci ne radi. i sad nezz koga da zovem da to istestira

14 godina
Re: Gdje potraziti pomoc?
neznalica90 kaže...
vjeksi kaže...

mijenjaj operatera!

bez problema, kad bi bio siguran da ce to otklonit problem. zivim u zgradi di je i kutija od Bneta i svi imamo bnet, opcija mi je prec na Vip koji je kupio Bnet i opet bi mi sve islo preko iste infrastrukture, a posto sam podstanar zeznuto mi se obavezat 2 godine ugovorom opet jer ne znam koliko cu boravit na ovoj adresi jos i oce li sljedeca imat uvjete za mrezu na koju predem.

speedtest pokazuje sve u redu i oni se vode iskljucivo za time, a ne online aplikacijama koje pokrenem i problem se desava random, 2 dana radi, treci ne radi. i sad nezz koga da zovem da to istestira

Ja ti npr. živim u jednom selu u kojem samo T-Com ima svoju infrastrukturu. S njim sam se mučio više godina oko brzine i kada sam prešao na Vip svi su problemi uklonjeni, a sve ide preko istih žica. Tako da barem vrijedi pokušati.

Evo trenutno stanje (skoro 4 km udaljenosti od centrale)

http://www.speedtest.net/result/3273419714.png

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 21:53 (CrossDeath).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice