naime imam jedan uzasno iritantan problem s internetom. provider mi je Bnet i 3 godine sam bio jako zadovoljan njihovom uslugom do zadnjih mjesec dana.
random mi se desavaju oscilacije pinga u igrama sa 40 na 200 pa cak i 400. i to se desava konstantno zbog cega mi je bilo kakvo online igranje prakticki nemoguce. 2 racunala su spojena na mrezu. uklonio sam wireless i spojio racunala zicano da bi otklonio ikakvu mogucnost krade interneta. nije pomoglo.
zvao sam Bnet koji kaze da je sve ok kod njih no nakon 5-6 dana natezanja poslali su tehnicare koji su promjenili onaj razdjelnik iza tv-a, stavili novi ruter i problem se na speedtestu otklonio, no u igrama se vratio nakon par dana. portovi su otvoreni, sve je stimalo 3 godine i sad vise ne znam gdje potraziti pomoc. mislio sam srusit winse al opet da je u tome problem nebi se desio na 2 racunala istovremeno.
i sad ne znam gdje vise potrazit pomoc, nisam toliko strucan da sam petljam po tome, Bnet je odradio svoje, a sumnjam da je problem takve prirode da zovem informaticara. sad vas molim za pomoc da me malo uputite jer nezz vise sta da radim. bojim se promjenit providera a da problem ne ostane tu.
ukratko sta da radim??