Connectiran,a ne želi na internet (help) :(

poruka: 65
|
čitano: 42.521
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Connectiran,a ne želi na internet (help) :(

Ma to sam prvo probala...preko moba...ista stvar je bila, pise da sam konektana a ne mogu otvoriti niti jednu stranicu. Izbrisala sam i torrent jet je netko spominjao trojanca...ma nista nije upalilo. :(

Kad nemaš što pametno reći, bolje je da šutiš :)
13 godina

ako ni to ne radi onda nije problem do tvoje wifi kartice. spoji   se   žično sa lan kabelom pa   vidi ako tako radi

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Imam neki stariji racunar sa frisko instaliranim xp-om i problem je sto nece da se konektuje na internet ni preko lan-a ni preko wifi-a. Kada dodijelim rucno ip adresu poveze se ali nema pristupa internetu dok mogu pristupit samo ruteru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Namjesti točno vrijeme i datum.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Connectiran,a ne želi na internet (help) :(
next'24 kaže...

Imam neki stariji racunar sa frisko instaliranim xp-om i problem je sto nece da se konektuje na internet ni preko lan-a ni preko wifi-a. Kada dodijelim rucno ip adresu poveze se ali nema pristupa internetu dok mogu pristupit samo ruteru.

Kad rucno postavljas IP, trebas i rucno upisat neki DNS server, stavi 8.8.8.8 i 8.8.4.4 (to su googleovi). ili 208.67.222.222 i 208.67.220.220 (open dns,ako sumnjaš da te gugl špija).

--------------------------------------------------------------------------------------------
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice