Connectiran,a ne želi na internet (help) :(

poruka: 65
|
čitano: 42.600
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Connectiran,a ne želi na internet (help) :(
anshika05 kaže...

a-a...izbrisala sam,ali i dalje ne otvara ni google,ni msn...ništa šta bi pokazivalo da je stvarno spojen!!

napiši u command promt-u ipconfig - šta kaže?
17 godina
neaktivan
autorov komentar

ide cmd pa ipconfig ili ipconfig/all ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

za ipconfig

ethernet adapter wireless network connection:

connection-specific dns suffix:

ip address : 192.168.1.50.

subnet mask: 255.255.255.0

default gateway:

ethernet adapter local area connection 2

media state: media disconnected

(kaj znaći to da je disconnected)Iznenađen

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

za ipconfig

ethernet adapter wireless network connection:

connection-specific dns suffix:

ip address : 192.168.1.50.

subnet mask: 255.255.255.0

default gateway:

ethernet adapter local area connection 2

media state: media disconnected

(kaj znaći to da je disconnected)Iznenađen

To znači da nisi konektana.
Jel ti to pišeš, je ti u ip adresi iza 50 ide točka?
Gle ja bih rekao ovako na prvu da si stavila istu ip adresu local area connection/tcp/ip kao što ti je od wireless mrežne kartice. Naime mrežna kartica ima svoju ip adresu i to je 192.168.1.50, a ti bi u local area connection/tcp/ip trebala staviti bilo što drugo npr. 192.168.1.4 .
Probaj tako resetiraj komp i kad se konektaš upiši ipcofig ponovo i trebala bi imati default gateway 192.168.1.1 (ako router ima tu).

17 godina
neaktivan
autorov komentar

nije točka...192.168.1.50 i 255.255.255.0

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

problem je riješen,dali su mi novi router,problem je bio u starom.

p.s.ak dobijete zyxel router odma tražite drugi jer je ovo smeće koje me koštalo živaca i živaca.

carica Marica

0 0 hvala 0
17 godina
anshika05 kaže...

p.s.ak dobijete zyxel router odma tražite drugi jer je ovo smeće koje me koštalo živaca i živaca.

uu,....
bravo!!

Evo, potpis dovoljno kratak i bez- entera. :)
17 godina
neaktivan
autorov komentar

rekao je lik da su ti zyxel najgori...a ja se pitam kaj onda daju to francusko smeće!!

carica Marica

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

Aj Bravoooo. Nek si to riješila!!OsmijehNamigivaSmijeh
Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Bellatrix kaže...
anshika05 kaže...

Aj Bravoooo. Nek si to riješila!!OsmijehNamigivaSmijeh
 tak mi je drago da je tortura gotova :D
sad imam neki speed touch xD
carica Marica
17 godina
moderator

Mozes onda prihvatiti taj post kao rjesenje problema, da skines ovu temu iz liste nerijesenih problema.

Mislim da ti je to duznost ako si odlucila otvoriti temu kao problem koji treba rjesenje.

Oj rakijo, ja te volim jako, a ti mene rako, u jarak polako Od rakije nema bolje žene, po tri dana ona ljulja mene
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

1.kada se spajaš na ruter kabelom onda di nemože raditi bežična veza,

2.kabelom se spoji sa ruterom i skini zaštitu bežične veze, tada bi se trebala spojiti na net ako se spojiš

onda ponovo postavi zaštitu wifi ( na t-com podršci imaš upute) a također i na dellu.

3.ako i dalje neradi pođi na internet i skini driver za bežični adapter u računalu.

16 godina
neaktivan

Vidi jeli WLAN kartica prihvatila drivere. Meni nije pa sam ih uspio instalirati preko Device Managera.

Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+, Matična: MSI K9N Neo V2, Grafička kartica: MSI Nvidia 8400GS 512MB, RAM: 2GB, HDD: Maxtor 160GB, Monitor: Philips 190CW, Kućište: Coolmaster, OS: Windows Vista Ultimate SP1
17 godina
neaktivan

ma nismo nadrkani ::D

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 21:25 (Pudge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prvo resetiraj modem na malo dugme, drzi 10ak sec i kad vidis da se lampice pocmu gasit pusti. Onda stavi adrese na automatski od obicne mrezne kartice.

Onemoguci wireless i spoji laptop sa kablom na modem. Kad se spoji na status mreze vidi koji ti je default getway i tu adresu ukucaj u IE da bi pristupila modemu a po prici gore predpostavljam da je to 192.168.1.1. Ako ti se pojavi mali zuti trokutic na ona dva mala komp dolje u donjem desnom cosku morat ces unijeti rucno adrese kao sto su ti sad (npr. 192.168.1.5 255.255.255.0 192.168.1.1). Kad si pristupila modemu ides na Wizard setup koji ce te vodit kroz ostalo tu ces morati unijeti username i pass sto si dobila od internet provajdera...Kad to zavrsis moras omoguciti DHCP iako bude po defaultu omogucen i podesi zastitu za WLAN (onaj lokot :) ). Kad si to zavrsila odkopcaj kablo iz modema, omoguci wireless i vrati adrese i na wirelessu i na obicnoj mreznoj na automatski (posto je u modemu omogucen DHCP koji ce ti sam dati adrese). To bi bilo to, konektiraj se preko wirelessa i surfaj.... Sto se tice lampica na modemu moraju ti sve radit osim one USB ako ima....najvaznija ti je PPP ili Internet ne znam kako tocno pise, dok se ta ne upali neces imat neta ;)

16 godina
protjeran

ljudi vi nemojte davati te IP adrese jer ne znaci da vam treba biti isto

zovni svog provajdera i nek ti on izdiktira IP i gateway,

a sto se toga zice de mi screenshotaj desktop pa postavi jer moze biti da ti je konekcija limited or no connectivity

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

ajde molim vas da malo čitate prethodne postove...već sam napisala da je problem rješen i također da je problem bio u routeru tako da su mi iz t-coma donijeli novi.

puno hvala na trudu i želji da mi pomognete,ali problem je već riješen! Osmijeh

na ovom forumu me više NIŠTA ne može iznenaditi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Čovječe kolko si ti čekala novi router? Pola godine? Još više?

Ja sam dobio isti takav, sve "radilo kak treba" tj uredno se spojio samo kaj nije propuštal promet. Zvao službu za korisnike i drugi dan su mi dopeljali novi.

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bok svima!

Evo ja imam slican problem sa svojim ZyXELom. Ne zeli mi se spojit s desktopom i laptopom na internet u isto vrijeme.

I na jednom i drugom pise da je connected na i da je strenght exellent, al opet ne mogu ne net.

Kad se spojim samo s laptopom ili desktopom radi sve bez problema, al kad se pokusam spojit s drugim odmah pukne veza na oba dva.

Nemam pojma sta moram radit pa bi zamolio ako netko moze pomoci prije nego zovem t-com i jeb.. sve zivo!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zaboravio sam reci da je prvih 3 tjedna od kad imam laptop sve normalno radilo cak je 5 kompova bilo spojeno na router al zadnijh tjedan dana je sve otislo u kura..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

edit: molim brisanje posta...

Silence! I Kill You...
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2009 22:28 (no name).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Imam ovaj isti problem...bar mislim ;)

Laptop: Dell sa Vistom (2007 gidište moj laptop pa je to krajnji slucaj ne spajanjana net)

Trenutno sam u Njemackoj, radim i gazda stana mi je dao šifru da se spojim. Imam mob i tablet koji sam sada upalila jer swe preko laptopa ne mogu spojiti. Tusam vec 2 mjeseca i radilo je sve do prije 4 dana. Mob i tablet su spojeni, sve normalno radi se laptop ne spaja. Otvorim Network and Sharing Centar i internet prekrizen iako dolje pise signal odlican ali ono sto je cudno je da pise Access: Local only....mislim da to prije nije pisalo. Kad sa ukucala DNS 192.168.2.1 ne pronalazi mi ruter a kad ukucam na tablet onda ga nade. Vidjela sam da je netko pisao za trojanca pa jel mozda to u pitanju jer sam na torrentu stalno. Skidam serije jer mi je dosadno :)? Sve sam probala....imam Avast antivirus. Internet protokol mi je na Automatically i IPv 4 i IPv 6...(sorry sto to sve ovako pisem jer se ne kuzim puno). Isla sam i na Restore system i jedini datum koji mi je nudio je 12.02. a tada se vec nisam mogla spojiti. Dell Wireless 1395 WLAN Mini-Card (Device type: Network adapters; Manufacturer: Broadcom, Location: PCI bus 11, device 0, function 0. Pise status uredaja je radi normalno. Ono sto je meni cudno je kad otvorim Network Connection Details sve se cini normalno osim Link-local IPv 6 Address fe:80:b4c6:b2fa:......itd da ne pisem sve...uglavnom jedino mi to cudno izgleda (mislim meni koja se ne kuzi). Ako mozete pomozite jer ako ovdje nekome odnesem laptop mi to sloze moci cu si ih za te novce kupiti 5 ;)

:-) :-) :-) 

11 godina
neaktivan
Nova sam na blogu pa molim te vidi dolje moj problem sa internetom pa ako mozes pomozi :)
Kad nemaš što pametno reći, bolje je da šutiš :)
13 godina

može neki screenshot?

0 0 hvala 0
16 godina

i meni se bila dogodila ista stvar...bio spojen nekoliko mjeseci i onda odjedanput pisalo da sam povezan,

ali i no internet access, a preko mobitela i tableta sam se mogao spojiti

kod mene je ovo pomoglo:

klikni na start, pa u search upisi CMD...desni klik na CMD i run as administrator

napisi ovo : netsh int ip reset resetlog.txt 

stisni enter i restartaj komp

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Connectiran,a ne želi na internet (help) :(

pa ne mogu kad nisam spojena na net...kako cu ti poslati. Ali mogu slikati sa mobompa poslati sliku...iako sam svedosada napisala i probala....

11 godina
neaktivan

Probala i nije upwlilo...sve na starom...spojena na mrezu a izmedu mreze na koju sam se spojila i interneta je crvenim prekrizeno u Network and Sharing Centar :(

11 godina
neaktivan
Hoces da posaljem slikano mobom...samo reci tocno sto da slikam Network and Sharing Centar ili?
13 godina

ako imas android mob,   mob spoji usb-om i u   postavkama na   mobu ukljuci usb tethering   a mob   spoji na wifi ili ukljuci 3g

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

I da li je moguce da mi se u kompu pokvarila ta kartica za spajanje preko wifi-a? Ako je gdje to vidim uopce?  Da li to pise? 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice