Pozdrav..
evo napokon mi je dosao bnet internet, a onda vec problemi..
znaci spojio sam svoj ruter na modem, sve uredno radi al nema interneta.
tj neznam valjda dobre postavke..jer netko mozda zna,..korisim 3d obicni..ne carnet
Pozdrav..
evo napokon mi je dosao bnet internet, a onda vec problemi..
znaci spojio sam svoj ruter na modem, sve uredno radi al nema interneta.
tj neznam valjda dobre postavke..jer netko mozda zna,..korisim 3d obicni..ne carnet
koji router imaš
Koristim Netgear WGR614 v6 54mbita wirelees ruter..znaci problem je mislim u ovom dole na slici sta sam zaokruzio. zvao sam bnet sluzbu..kaze da su me preusmjerili opet na neki internet sluzbu.kao da ce me nazvat..a vec se nisu javili 4 sata..jer zna neko mozda te podatke..??
e hvala ti puno..al opet nece..evo printscreenova..sve sam dobro namjestio i internet radi jer ja sa mogu spojit direktno s modema,..ruter je radio do nedavno kad sam jos imao t.com..neznam vise u cem je problem,..
a da ga probaš resetirat pa pusti wizarda da odradi spajanje
a probat cu jos i to..makar sam ga vec resetiro al sam sam postaljo settingse..idem probat sad jos i to.
ma evo probo sam..sad pak drugi problemi..neznam vise sta da radim.. ovi iz bneta nece pomoc jer kakti ruter nije kupljen kod njih..
evo slika sad kad sam probo magic wizardom da sam nade..i naso je on net..al kaze da je naso neki s statickip ip adesom..da upisem adresu..neam pojma vise..
he he...to se i meni dešavalo...al neznam zašto....
aj ga ištekaj iz struje....i probaj ponovo....meni je nekad 2-3 puta za redom javio static ip...al već 4 put je dinamic....al otkad sam upgradeao firmware...to mi se više ne pojavljuje....al to bi tebi taj model sam automatski trebao napravit...al provjeri
edit:
podrška im je katastrofa i ne oslanjaj se na njih....izgleda da se još uhodavaju....lol.....odavno ih nisam zvao...al bi mogao da vidim šta ima kod njih... :)
e koji firmware imas i od kud si ga skinuo?
znam..al ja jos imam 2.0 nesto ruter firmvare..budemo probo sutra..pa javim..neda mi se vise..idem malo van
ma evo probo sam..sad pak drugi problemi..neznam vise sta da radim.. ovi iz bneta nece pomoc jer kakti ruter nije kupljen kod njih..