Bnet modem i vlastiti ruter

poruka: 13
|
čitano: 8.907
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav..

evo napokon mi je dosao bnet internet, a onda vec problemi..

znaci spojio sam svoj ruter na modem, sve uredno radi al nema interneta.

tj neznam valjda dobre postavke..jer netko mozda zna,..korisim 3d obicni..ne carnet

MBO: Gigabyte EP45-DSR / PROC: Intel E8400/ GRAFA: Gainward HD4870 512MB/ RAM: Cruical Balistix 2x2GB/ PSU: Corsair 520HX/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bnet modem i vlastiti ruter

koji router imaš

If ignorance is bliss, then knock the smile off my face!
17 godina
neaktivan

Koristim Netgear WGR614 v6 54mbita wirelees ruter..znaci problem je mislim u ovom dole na slici sta sam zaokruzio. zvao sam bnet sluzbu..kaze da su me preusmjerili opet na neki internet sluzbu.kao da ce me nazvat..a vec se nisu javili 4 sata..jer zna neko mozda te podatke..??

MBO: Gigabyte EP45-DSR / PROC: Intel E8400/ GRAFA: Gainward HD4870 512MB/ RAM: Cruical Balistix 2x2GB/ PSU: Corsair 520HX/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

e super....imamo skoro istit router samo je moj wireded....i evo slika kako meni izgleda a sve radi...i isto sam na 3D b.net

router_basic router_basic
router_status router_status
17 godina
neaktivan

e hvala ti puno..al opet nece..evo printscreenova..sve sam dobro namjestio i internet radi jer ja sa mogu spojit direktno s modema,..ruter je radio do nedavno kad sam jos imao t.com..neznam vise u cem je problem,..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a da ga probaš resetirat pa pusti wizarda da odradi spajanje

17 godina
neaktivan

a probat cu jos i to..makar sam ga vec resetiro al sam sam postaljo settingse..idem probat sad jos i to.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma evo probo sam..sad pak drugi problemi..neznam vise sta da radim.. ovi iz bneta nece pomoc jer kakti ruter nije kupljen kod njih..

evo slika sad kad sam probo magic wizardom da sam nade..i naso je on net..al kaze da je naso neki s statickip ip adesom..da upisem adresu..neam pojma vise..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

he he...to se i meni dešavalo...al neznam zašto....

aj ga ištekaj iz struje....i probaj ponovo....meni je nekad 2-3 puta za redom javio static ip...al već 4 put je dinamic....al otkad sam upgradeao firmware...to mi se više ne pojavljuje....al to bi tebi taj model sam automatski trebao napravit...al provjeri

edit:

podrška im je katastrofa i ne oslanjaj se na njih....izgleda da se još uhodavaju....lol.....odavno ih nisam zvao...al bi mogao da vidim šta ima kod njih... :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2008 17:37 (beziljy).
17 godina
neaktivan

e koji firmware imas i od kud si ga skinuo?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

V1.0.5_04.23

skinut s njihove stranice

edit:

eh da...al nije isti za tvoj router....

edit2:

evo LINK za tvoj

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2008 17:40 (beziljy).
17 godina
neaktivan

znam..al ja jos imam 2.0 nesto ruter firmvare..budemo probo sutra..pa javim..neda mi se vise..idem malo van

0 0 hvala 0
17 godina
hara_zg kaže...

ma evo probo sam..sad pak drugi problemi..neznam vise sta da radim.. ovi iz bneta nece pomoc jer kakti ruter nije kupljen kod njih..

Neće ti nitko pomoći ako oprema nije njihova. Pa mogao si od njih odmah uzet Wlan modem s integriranim routerom. Manje komplikacija.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice