Zvuk u igrici

poruka: 8
|
čitano: 2.184
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Zvuk

oskej ne znam da li ide ovdje ili negdi drugo al evo pitanjce

ugl, spoija sam x530 na komp, ali bez zadnja dva satelita. winamp i slicno sve ok radi no kad udjem u igricu ne cujem zvuk

tj u sniper ghost warrior ne cujem nista na trainingu osim ako se ne postavim tako da "osoba koja prica" mi nije s lijeve ili desne strane, a ako je ispred mene onda nista ne cujem :((

tako je i u cod-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zvuk

Jesi se poigrao sa opcijama u driveru?

Probaj reinstalirati driver od zvučne (potraži najnoviji driver), a zvučnike ostavi ukopčane.

17 godina
neaktivan
Zvuk u igrici

Zvučnici su ti podešeni u opcijama od zvučne kao 5.1, s obzirom da nemaš zadnja 2 satelita spojena, prebaci na 2.1 i to bi trebalo biti to.

Herbalife
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Zvuk u igrici
nCh! kaže...

Zvučnici su ti podešeni u opcijama od zvučne kao 5.1, s obzirom da nemaš zadnja 2 satelita spojena, prebaci na 2.1 i to bi trebalo biti to.

da al onda mi nece raditi centralni satelit?

17 godina
neaktivan
Zvuk u igrici

Pa ni ovako ti sustav ne radi kako spada. Probaj prebaciti barem provjere radi.

Herbalife
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nCh! kaže...

Pa ni ovako ti sustav ne radi kako spada. Probaj prebaciti barem provjere radi.

kako ne radi? postavim da je sustav 5.1 i chekiram da nisu spojeni stražnji sateliti i to e to.

15 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

kako ne radi? postavim da je sustav 5.1 i chekiram da nisu spojeni stražnji sateliti i to e to.

Da, ali kad slušaš glazbu winamp ju pušta na sve zvučnike, a kod igre tebi sustav prepoznaju 5.1. jer si to označio i tako pušta zvuk. S obzirom da ne postoji konfiguracija 3.1 (bar koliko ja znam) ne možeš riješiti problem na način koji si mislio. Znači, ili se prebaci na 2.1 (što bi bilo šteta kad već imaš cijeli sustav) ili spoji sve zvučnike i imaš normalan 5.1.

17 godina
neaktivan
camthalion kaže...
simeparanoja kaže...

Da, ali kad slušaš glazbu winamp ju pušta na sve zvučnike, a kod igre tebi sustav prepoznaju 5.1. jer si to označio i tako pušta zvuk. S obzirom da ne postoji konfiguracija 3.1 (bar koliko ja znam) ne možeš riješiti problem na način koji si mislio. Znači, ili se prebaci na 2.1 (što bi bilo šteta kad već imaš cijeli sustav) ili spoji sve zvučnike i imaš normalan 5.1.

Slažem se s ovime iznad. Winamp koliko je meni poznato koristi matrix dekodiranje, dakle pretvara 2 kanala u veći broj softwareskim putem (pošto mp3 u srži nije višekanalan). Zato se tebi na winampu čuje na svim zvučnicima, a kod igara koje prepoznaju sve kanale to nije moguće.

Herbalife
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice