Zvucnici ne daju zvuk na pcu

poruka: 12
|
čitano: 883
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

znaci imam problem sa zvucnicima. upalio sam komp i odjednom ne dobivam zvuk na zvucnike. probo sam spojit zvucnike na mob i zvuk normalno ide na njih, al kad ih spojim na komp nista. imam windows 10 na pcu.

jel zna netko u cemu je problem.

isao sam vec pod playback devices i stavio default na zvucnike i probo sam reinstalirat drivere u device manageru i nista se nije promjenilo.

probao sam spojit i slusalice i isto ne daju zvuk. kad u propetisima stisnem na test sound kaze failed to test sound.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 12:37 (mar123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam isti problem pa da ne otvaram novu temu, uglavnom isto od navedenog, do jučer sve normalno radilo, i kad sam izašao iz CS GOa zapištale mi slušalice, resetirao komp i odjendom nema zvuka, probao slušalice na drugom kompu isto rade. Reinstalirao drivere više puta i nisam ništa dobio s tim.

Roll it up and smoke it up
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Odite u audio manager i promjenite da vam neki drugi izlaz(druge boje) bude efekivno "zeleni" pa probajte.

Ako ne radi, probajte bootati neku distribuciju Linuxa da vidite jel problemu Windowsima. 
Ako i dalje ne radi, probajte sa front panel izlazom da vidite jel zvučna uopće radi.

Ako tada radi, ja bih rekao da su izlazi u pitanju, a ako ne, da je čip.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sve samn probao, čak sam i nove winse stavio, i probao i na prednji panel i uopče ga nema, windowsi na novo stavljeni. Ne vjerujem da su u isto vrijeme krepali i prednji i zadnji paneli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
Re: Zvucnici ne daju zvuk na pcu
atiHD kaže...

Sve samn probao, čak sam i nove winse stavio, i probao i na prednji panel i uopče ga nema, windowsi na novo stavljeni. Ne vjerujem da su u isto vrijeme krepali i prednji i zadnji paneli.

Ako si probao i s nekom (live) distribucijom Linuxa, onda to vrlo vjerojatno znači da je zvučna kartica otišla.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2016 21:12 (mbaksa).
15 godina
neaktivan

Nisam probavao sa linuxom. Ali vidiš i to ću

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam uspio popravit, al budala nisam napiso tu kako i sad sam

vec zaboravio al ubiti nesto ful jednostavno je bilo, guglo sam nekih 15-20 minuta i pronaso rjesenje. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja tražim evo od jutros xd 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

probaj ovo
1. run - services.msc

2. u prozoru services nadi windows audio, desni klik na to i restart.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Eh vidiš nije pomoglo, ali prije kad god bih uključio slušalice pojavljivalo mi se od Gigabyeta audio menager, mogao sam podesit ono zvuk kako želim da mi bude i sve, a sad ništa, nema mi toga, nit mogu taj program nać na kompu. -_-

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
Re: Zvucnici ne daju zvuk na pcu
atiHD kaže...

Eh vidiš nije pomoglo, ali prije kad god bih uključio slušalice pojavljivalo mi se od Gigabyeta audio menager, mogao sam podesit ono zvuk kako želim da mi bude i sve, a sad ništa, nema mi toga, nit mogu taj program nać na kompu. -_-

Pa rekao si da si reinstalirao Windowse! Pa ako nisi instalirao Gigabyteove drivere, onda normalno da ni nemaš njihov (da nije zapravo u pitanju Realtekov?) kontrolni panel za zvuk.

15 godina
neaktivan

Jesam instalirao sam drivere i sve kako treba i opet ništa od toga. I napravio sam samo upgrade na win 10 jer sam koristio win 7 do sad. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice