Otvorio sam temu dok sam još mislio da je software problem ali sam posli otrkrija da je harware issue.....
http://forum.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/vista-update-crash/10076.aspx?sort=asc&view=flat - link od teme
MBO XFX 780i
Intel q6600
Gigabyte GeForce GTX 260
RAM Crucial Ballistix 2X2GB(800MhZ)
HD Seegate 640GB 32 c.,Seagate 320GB 16 c.
Cooler Thermalright ultra 120 extreme
Big tower Coolermaster Cosmos 1000
Windows Vista Ultimate 64
Evo ukratko..:
Stavio sam vista update i nakon toga resetirao komp pustio da se update instalira i ugasio komp.Sutradan san ga iša upaliti i dobija san samo black screen a u safe modu je stao na crcdisk.sys sistemskom file-u.Znači ništa od formata ništa od ničega.... i također su mi u biosu bile disable-ane 2 jezgre i nisan ih moga enable-ati ???Nakon toga napravio sam flash biosa i sve moguce kombinacije rama,graficke,hdd-ova i na kraju uzeo neku mATX maticnu od 250kn i radilo je.Naime on je pokrenuo win,vidija se onaj logo od winsa odnosno loading u slučaju viste....pa poslije toga bsod jer je druga matična...
Sad je samo umisto xfx 780 i -shita neka obicna od 250 kn mATX ploca.Zamolija za pomoć ,u slučaju ako me odbiju u servisu jer je ploča još pod garancijom, da izaberem novu matičnu, OC kompatibilnu i da paše ovaj RAM jer pri kupnji mi je prodavač reka da zaboravin x38 ploče za ovaj RAM.....
Upravo mi radi sve na stolu bez kučišta .....katastrofa
Fala