XFX 780i katastrofa

poruka: 7
|
čitano: 1.479
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
XFX 780i katastrofa

Otvorio sam temu dok sam još mislio da je software problem ali sam posli otrkrija da je harware issue.....

http://forum.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/vista-update-crash/10076.aspx?sort=asc&view=flat  - link od teme

MBO XFX 780i     

Intel q6600

Gigabyte GeForce GTX 260

RAM Crucial Ballistix 2X2GB(800MhZ)

HD Seegate 640GB 32 c.,Seagate 320GB 16 c.

Cooler Thermalright ultra 120 extreme

Big tower Coolermaster Cosmos 1000

Windows Vista Ultimate 64

Evo ukratko..:

Stavio sam vista update i nakon toga resetirao komp pustio da se update instalira i ugasio komp.Sutradan san ga iša upaliti i dobija san samo black screen a u safe modu je stao na crcdisk.sys sistemskom file-u.Znači ništa od formata ništa od ničega.... i također su mi u biosu bile disable-ane 2 jezgre i nisan ih moga enable-ati ???Nakon toga napravio sam flash biosa i sve moguce kombinacije rama,graficke,hdd-ova i na kraju uzeo neku mATX maticnu od 250kn i radilo je.Naime on je pokrenuo win,vidija se onaj logo od winsa odnosno loading u slučaju viste....pa poslije toga bsod jer je druga matična...

Sad je samo umisto xfx 780 i -shita neka obicna od 250 kn mATX ploca.Zamolija za pomoć ,u slučaju ako me odbiju u servisu jer je ploča još pod garancijom, da izaberem novu matičnu, OC kompatibilnu i da paše ovaj RAM jer pri kupnji mi je prodavač reka da zaboravin x38 ploče za ovaj RAM.....

Upravo mi radi sve na stolu bez kučišta .....katastrofa

Fala

Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2008 17:25 (Der_Wolf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XFX 780i katastrofa

Jel itko može pomoći????

Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2008 13:34 (Der_Wolf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XFX 780i katastrofa

Odeš fino na OVU stranicu.

Ubaciš naziv i model ploce te ce ti izbaciti koja mema je sigurno kompatibilna sa tom plocom.

Nemoj slušat prodavace jer ih vecina sere gluposti glavno da ti prodaju skupu plocu.

C2Q Q9550@3825mhz@H2O,Asus P5Q Deluxe,Mushkin XP 2x2gb@1066mhz 5-5-5-15 Gainward radeon HD 4870,WD320gb+WD640gb-AAKS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: XFX 780i katastrofa

Mogu ti samo reci da je ta ploca shit, i nije mi bas jasno zasto si to kupovao kad imas samo jednu graficku karticu. Rjesi je se sto prije...

Think locally, act globally...
16 godina
neaktivan
XFX 780i katastrofa

Uzea san nju jer san mislija staviti 2 grafičke ali san pročita da je koma kad staviš u sli .....

Ne znam što ću sad jer nemogu račun naći...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
XFX 780i katastrofa

A lijepo sam ja govorio Intel CPU i Intel Chipset, jedina prava kombinacija. Za AMD neznam koliko je NVIDIA chipset dobar, a ni njima to više nije potrebno uz kupnju ATI-a. SLI, ne vidim razloga za to.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XFX 780i katastrofa

Prije nego što san htio odniti na servis matičnu iša san se zadnji put uvjeriti jel radi(po   20-i put) i radi.Čudo i gotovo.....Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice